Viktorija Urbonienė (38 m.) ir Simas Urbonas (36 m.) sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ sportuoti pradėjo prieš 8 mėnesius. Vyras ir žmona dviese lanko asmenines treniruotes pas sveikatingumo specialistę Vaidą Burinskaitę ir džiaugiasi atradę bendrą pomėgį, kuris pagerina fizinę ir emocinę sveikatą bei dar labiau sutvirtina santykius šeimoje.

Viktorija ir Simas Urbonai sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ pasirinko dėl patogios vietos arti namų ir dėl čia dirbančių asmeninių trenerių įvairovės. Simą sportuoti paskatino didelis antsvoris, o Viktorija norėjo pradėti gyvenimo būdo pokyčius, sutvirtinti kūną ir, svarbiausia, atsikratyti nugaros skausmų.

Dviese treniruotis smagiau ir iššūkius įveikti lengviau

Vyras su žmona prisimena, kad tik pradėję sportuoti susidūrė su iššūkiais: „Praktiškai jokių pratimų atlikti teisingai nemokėjome, bet su trenerės Vaidos pagalba ir kantrybe viskas pavyko. Sportuoti su antra puse žymiai paprasčiau, nes nuolat vienas kitą palaikome, motyvuojame, lengviau įveikiame iššūkius. Visada sportuojame kartu. Mums taip smagiau, įdomiau, stengiamės paskatinti, jei pritingime, ir neleidžiame pasiduoti“, – džiaugiasi šeima.

Vyras su žmona tapo puikiu pavyzdžiu savo dviems sūnums. Pora nuosekliai lanko asmenines treniruotes 3 kartus per savaitę, Simas dar ateina į salę savarankiškai, dažnai prie sporto su tėvais prisijungia ir vienas sūnus. „Labai noriu pagirti abu nes jų gyvenimo būdo pokyčiai turi teigiamą naudą visai šeimai“, – sako asmeninė trenerė Vaida.

Sportas padėjo atsikratyti viršsvorio ir pagerinti sveikatą

Simo ir Viktorijos būklė buvo kaip ir daugelio jau kurį laiką nesportuojančių žmonių: „Raumenų disbalansas, silpna juosmeninė dalis, vienam trūko kūno mobilumo, o kitam priešingai – dėl hipermobilumo reikėjo akcentuoti judesių lavinimą ir kontrolę. Pagrindiniai tikslai buvo: raumenų stiprinimas, jėgos bei ištvermės ugdymas ir, žinoma, kūno svorio kontrolė“, – sako asmeninė trenerė Vaida.

Viktorija atsikratė 10-ies kilogramų: „Dingo nugaros skausmai, sutvirtėjo kūnas, tapau energingesne, aktyvesne. Sumažinome maisto porcijas, į racioną įtraukėme daugiau daržovių. Pradėjome valgyti pusryčius, ko anksčiau niekada nedarėme.“ Simas dabar sveria netgi 20-čia kilogramų mažiau: „Numetus svorį tapo lengviau judėti ir sportuoti, kūnas daug stipresnis ir aktyvesnis. Dabar dažniau visi kartu išeiname pasivaikščioti prie jūros, į mišką.“ Šeimą džiugina geresnė fizinė ir emocinė būklė, o noras pasiekti dar geresnius rezultatus motyvuoja sportuoti toliau.

Asmeninis treneris suteikia ryžto nepasiduoti

Sportuoti dviese visada lengviau, o pasirinkus tinkamą asmeninį trenerį suformuojama puiki palaikymo komanda siekti ilgalaikių tikslų. „Vaidą vertiname 12 balų iš 10-ies, ji yra nuostabi trenerė, darbšti, maloni, profesionaliai atliekanti savo darbą ir pasižyminti begaline kantrybe. Sportuoti labai patinka ir, atrodo, jog puikiai sekasi“, – džiaugiasi vyras su žmona.

Viktorija ir Simas retai praleidžia užsiėmimus ir visada ateina su puikia nuotaika. „Visų pirma, juos norėčiau pagirti už užsispyrimą ir tokį rimtą ryžtą keisti gyvenimo būdą. Treniruotės reikalauja susikaupimo ir daug fizinių jėgų. Ne visiems pavyksta išlaikyti motyvaciją siekti tikslų ilgą laiką. Teko išmokti daug naujų dalykų, kaip pajausti ir pažinti savo kūną. Mano akyse klientai gražėja, o kūno formos ir toliau dailėja“, – klientais didžiuojasi „Apelsino“ sveikatingumo specialistė.

Sportas poroje gerina santykių kokybę

Santykiuose tarp dviejų žmonių, poroje bei šeimoje yra labai svarbu turėti bendrų veiklų ir interesų – kryptis, tikslas, hobis, laiko praleidimas kartu. Asmeninės sporto treniruotės dviems metu, galite geriau pažinti ne tik save, bet ir savo partnerį, kartu patirti gražių emocijų. Ypač tada, jei anksčiau neesate sportavę ar nežinote nuo ko pradėti, kad treniruotės taptų ne vargu, o malonumu – verta pasirinkti savo poreikius ir lūkesčius atitinkantį „Apelsino“ sveikatingumo specialistą.

Mūsų sveikatingumo klubuose šeimai „Apelsinas“ visiems pradedantiesiems siūlome išbandyti nemokamą įvadinę treniruotę, kurios metu treneris atlieks Jums SMART FIT instruktažą. Instruktažas apima kūno sudėties analizę, bazinių judesių ir laikysenos testavimą, sudaroma mini programa. 

Tad jei pasiryžote imtis savo gyvenime permainų – registruokitės ČIA. 

Mūsų klubus rasite PC „Grandus“ (Taikos pr. 66A) ir PC „Studlendas“ (H. Manto g. 90).