„Fitness Bike“ – tai tokia treniruotė, kurios metu važiuojama stacionariais dviračiais. Ji puikiai tiks norintiems daugiau pajudėti ir mėgstantiems greitesnio tempo užsiėmimus. Treniruotės metu sparčiai deginamos kalorijos, ugdoma fizinė ištvermė, stiprinami raumenys, o gera nuotaika garantuota! Sveikatingumo klube „Apelsinas“ sportuojanti klaipėdietė Šarūnė Vaitukaitienė (41 m.) „Fitness Bike“ treniruotes lanko daugiau nei metus ir dalinasi savo atsiliepimais.

Kodėl pradėjote sportuoti „Apelsine“ ir kas Jums čia labiausiai patinka?

Dirbu sėdimą darbą, todėl laisvu laiku siekiu daugiau pajudėti, nenoriu aptingti.  Man svarbi mano sveikata, o tuo pačiu ir svoris bei teisinga mityba. Sporto klube „Apelsinas“ sportuoju 1 metus ir 7 mėnesius. „Apelsiną“ pirmiausia pasirinkau dėl patogiausios man vietos, o čia sportuoti toliau paskatino maloni aplinka bei energingi ir motyvuojantys treneriai. Patinka, kad turiu galimybę rinktis grupines treniruotes ryte, tai geras energijos užtaisas visai dienai.

Kodėl nusprendėte išbandyti „Fitness Bike“ treniruotes?

Iš pradžių pasirinkau lankyti funkcines treniruotes, nes mėgstu greitesnio tempo užsiėmimus, o kalanetika ir joga man tiesiog yra per lėtos. Išbandyti „Fitness Bike“ pakvietė trenerė Rasa ir nors iš pradžių maniau, kad tai visai ne mano tipo treniruotės, dabar jos tapo mano mėgstamiausios. Anksčiau mindama dviratį laisvalaikiu esu nukritusi ir nuo tada nebedrįstu minti pedalų ant dviejų ratų. „Fitness Bike“ treniruotėje šios baimės nejaučiu, nes dviračiai yra stacionarūs, todėl džiaugiuosi galėdama vėl pasijusti kaip tikra dviratininkė.

Kokius savo kūno ir savijautos pokyčius pastebėjote lankydama „Fitness Bike“ užsiėmimus?

Drąsiai galiu teigti, kad su kiekviena „Fitness Bike“ treniruote tampu vis ištvermingesnė ir, žinoma, dailinu savo kojas, gerinu bendrą fizinę būklę. Svarbiausia, kad puiki nuotaika garantuota! Būna, kad ryte tingiu iš lovos lipti, bet po aktyvaus sporto „Apelsine“ diena nušvinta ryškesnėmis spalvomis. Kai lankau treniruotes, man daug lengviau laikytis sveikos gyvensenos principų: išlaikyti norimą kūno svorį, teisingai maitintis ir aktyviai judėti.

Kokias emocijas Jums sukelia „Fitness Bike“ treniruotės?

Treniruotė dinaminė, nenuobodi, didina ištvermę, gerina nuotaiką, patinka, kad galiu individualiai reguliuoti fizinį krūvį (pasirinkti lengvesnę ar sunkesnę apkrovą). Tai efektyvi ir saugi judėjimo forma, kuri mažina įtampą, šalina stresą. Minti pedalus muzikos ritmu besikeičiant video vaizdams ekrane yra ypač smagus treniravimosi būdas!

Kam rekomenduotumėte rinktis „Fitness Bike“ užsiėmimus?

Šias treniruotes tikrai rekomenduoju tiems, kurie nori tapti žvalesni ir ištvermingesni. Be to, kai norisi naujo, įdomaus, smagaus ir gražių figūros pokyčių suteikiančio sporto. Galbūt kai kuriems šie užsiėmimai iš pradžių skamba sudėtingai, bet taip tikrai nėra. Keletą moterų, kartu lankančių funkcines treniruotes, pakviečiau išmėginti „Fitness Bike“ ir joms labai patiko.

 

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! Jei vis dar nesate klubo narys, išbandyti „Fitness Bike“ užsiėmimus nemokamai galite ir Jūs bet kuriame „Apelsine“, užsiregistravus interneto svetainėje www.apelsinas.lt