„Zumba Kids“ – treniruotė vaikams, mėgstantiems muziką ir šokius!

Vaikų ZUMBA

Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ vyksta ypač nuotaikingi, žaismingi, vaikų ugdymui svarbūs ir geram fiziniam pasirengimui naudingi „Zumba Kids“ užsiėmimai. Aurelija Tarvydaitė (28 m.) jau 2,5 metų veda „Zumba Kids“ treniruotes vaikams ir pasakoja apie jų naudą.

Kam skirta „Zumba Kids“ treniruotė?

„Zumba Kidsׅ“ skirta visiems nuo 6 iki 12 metų vaikams – tiek berniukams, tiek ir mergaitėms, tiek labiau, tiek ir mažiau aktyiems. Pagrindinis kriterijus, kad vaikai mėgtų muziką ir šokius, nes tada jiems treniruotė teiks didžiausią malonumą. „Zumba Kids“ paremta įvairių stilių muzika ir šokiais – Merengue, Salsa, Cumbia, Reggaeton, Hip Hop ir Pop.

Kaip vyksta užsiėmimai?

„Zumba Kids“ užsiėmimai vyksta labai interaktyviai. Tai nėra suaugusiųjų zumbai identiška treniruotė, nes su vaikais mes ne tik šokame, bet ir žaidžiame žaidimus, kalbamės ir bendraujame. Pavyzdžiui, suformuojame lėktuvą ir visi skrendame į Kolumbiją, kur sužinome apie šią šalį, jos muziką ir tada pagal ją šokame. Žinoma, darome apšilimą, mokomės naujų ir vis sudėtingesnių choreografijų. Kartais mes apsikeičiame vaidmenimis ir vaikai tampa mokytojais – jie rodo apšilimą kitiems vaikams ir patys kuria choreografijas ir kartu susitarę jas praveda.

Vaikų ZUMBA trenerė Aurelija

Kuo naudinga „Zumba Kidsׅ“ treniruotė?

„Zumba Kids“  nauda yra visapusiška – tiek fizinio tobulėjimo prasme, tiek asmenybės bei kūrybiškumo ugdymo. Treniruotės metu vaikai aktyviai pailsi ir atsipalaiduoja, susiranda naujų draugų, išsikrauna fiziškai, taip pat išsišneka ir kartais nuo visiškai neutralių temų pereiname netgi iki socialinio ugdymo, pavyzdžiui, patyčios mokykloje. Žaidimai, kuriuos žaidžiame labai įvairūs – vieni labiau susiję su šokiais, kad vaikai daugiau judėtų ir improvizuotų, kiti daugiau paremti loginiu mąstymu, skatinantys dirbti grupėse ir ugdyti bendradarbiavimą.  

Kokių pokyčių pasiekia vaikai, lankydami „Zumba Kids“?

Vaikai, lankydami „Zumba Kids“ pradeda labiau pasitikėti savimi ir įgauna drąsos reikšti savo mintis bei emocijas, pasidalinti nuomone, aktyviau judėti. Gerėja laikysena, fizinis pasirengimas, koordinacija, atmintis, reakcija. Vaikai tampa lankstesni, geriau jaučia ritmiką, išmoksta atskirti skirtingus muzikos stilius ir šokių žingsnius. Treniruotės visuomet vyksta su gera nuotaika, kartu mokomės ir užmezgame draugišką ryšį.

„Zumba Kids“ –  puiki proga ne tik šokti, sportuoti, bet ir žaismingai praleisti laiką! Daugiau apie treniruotės naudą skaitykite čia: „Zumba Kids“

Treniruotės vaikams vyksta sveikatingumo klubuose „Apelsinas“ PC „Studlendas“ ir PC „Vingis“. Treniruočių tvarkaraščius rasite čia: tvarkaraščiai

Kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai