Sukūrė kiekvienam individualiai pritaikomą išmanią treniruočių programą

Naują išmanią treniruočių metodiką pristatęs sveikatingumo ir sporto klubų tinklas „Apelsinas“ kviečia ją išbandyti ir seniai sportuojančius, ir į sporto klubą dar tik ketinančius žengti žmones. Metodikos autoriai sako, kad ši programa – vertinantiems savo sveikatą, kokybę ir asmeninį dėmesį. Išmanioji treniruočių sistema arba „Smart Training System“ sukurta klubo trenerių ir medikų komandos, todėl į klientų konsultavimą žiūrima itin atsakingai. Ši treniruočių sistema kiekvienam pritaikoma pagal sveikatos būklę, negalavimus, padeda pakeisti sveikatai bei grožiui kenkiančius gyvensenos įpročius, geriau jaustis.

Sveikatingumo klubo „Apelsinas“ sporto dalies vadovas, „Smart Training System“ bendraautorius bei treneris–kineziterapeutas Tomas Martinavičius per ilgametę darbo praktiką pastebėjo, kad siekiant tikslų sportuojančiųjų motyvacija ilgainiui mažėja, o rezultatų taip ir nepasiekiama. Pasirinkus naująją metodiką sportuoti nepritrūks nei noro, nei jėgų. Tomas stebi treniruočių procesą ir išmanią treniruočių metodiką pasirinkusius žmones, kurių motyvacija keistis vis didėja. Patyręs treneris kviečia kiekvieną išbandyti naująją SMART treniruočių metodiką, nes tai, anot jo, tiesiausias kelias į sveikesnį gyvenimą.

Svarbiausia – nepakenkti sau

Kuo ši nauja treniruočių metodika pranašesnė už kitas?

Yra toks posakis – „Neiti į priekį, reiškia, eiti atgal”. Ši sistema labai aiškiai specifiniais testais atskleidžia laikysenos, kūno funkcionalumo, blogų mitybos įpročių ir neteisingos gyvensenos problemas. Remiantis testų rezultatais, sudaroma individuali treniruočių programa, pratimai atliekami prižiūrint kineziterapeutui arba sveikatingumo specialistui. Naujoji metodika užtikrina, kad žmogus atliks tuos pratimus, kurie jam labiausiai reikalingi ir naudingi norint pasiekti užsibrėžtų tikslų. Sveikatingumo specialistas stebi treniruočių procesą ir padeda sportuoti taisyklingai, neprarasti motyvacijos. Bendradarbiaudami su specialistu žmonės sporto klube pasiekia fantastiškų rezultatų. „Smart Training System“ – tai nuoseklus ir kryptingas judėjimas į priekį.

Kokių pokyčių galima tikėtis pasirinkus šią metodiką?

Kiekvienam žmogui individualiai pritaikyti pratimai padeda pakeisti žalingus laikysenos, judėjimo įpročius. Geresnė savijauta garantuota. Žmonės gali rinktis iš šešių treniruočių programų: „Svorio korekcija“, „Sveika nugara“, „Funkcinė korekcija“, „Laikysenos korekcija“, „Fizinių ypatybių lavinimas“, „Amžiaus korekcija“. Tam, kad treniruotės padėtų pasiekti geriausių rezultatų sudaromas ir individualus mitybos planas. Svarbu suprasti, kad net pati geriausia mankšta nepadarys stebuklo, jeigu nepakeisime ydingos ir chaotiškos mitybos, nes gera savijauta didžia dalimi priklauso nuo to, ką valgome.

Kuo Smart Training System naudinga sveikatai?

Dažniausiai, kalbant apie treniruotes sporto klube, dėmesys sutelkiamas į kūno linijų dailinimą, figūros korekcijas, pamirštant, kad būtina ne šiaip mankštintis,  bet tai daryti teisingai, nepakenkiant sau. O pakenkti sau labai paprasta, kai nėra kvalifikuotos priežiūros. Treniruojantis pagal šią metodiką sveikatingumo specialistas ne tik užtikrina treniruočių saugumą, bet ir parenka pratimus, kurie gerina sveikatą, padeda atsikratyti varginančių skausmų, sugrąžina žvalumą ir gerą nuotaiką.

Pastovi trenerių priežiūra ir patarimai

Kodėl, Jūsų manymu, išmani treniruočių sistema SMART tokia populiari tarp sveikatingumo ir sporto klubo „Apelsinas“ lankytojų?

Pirmiausia dėl to, kad pasirinkus šią treniravimosi metodiką, esi tikras, kad tave nuolat prižiūrės ir konsultuos kvalifikuotas treneris ar kineziterapeutas. Asmeninis dėmesys be galo svarbu – tai padeda geriau susikoncentruoti į tikslą, išlaikyti reikiamą tempą, o svarbiausia – pratimus atlikti teisingai ir išlikti motyvuotam.

Siekiant numesti svorio ar padailinti kūną treniruotės yra gana ilgas ir varginantis užsiėmimas…

„Smart Training System“ įkvepia ir motyvuoja. Tai nuolat girdžiu iš mūsų klientų, jau išbandžiusių naują treniruočių metodiką. Ilgalaikės treniruotės, siekis numesti ar priaugti svorio, mitybos įpročių keitimas yra nelengvas ir daug valios reikalaujantis procesas. Tačiau jis gali būti malonus, jei žmogus nelieka vienas su savo problemomis ir išgyvenimais.

Taigi, nuo ko pradėti?

Visi sveikatingumo klubo „Apelsinas” klientai ir būsimi klubo nariai iki rugsėjo 22 dienos yra kviečiami išbandyti unikalų SMART funkcinį sveikatingumo testą. Užsiregistruoti nemokamai konsultacijai su sveikatingumo specialistu ar kineziterapeutu kviečiame +370 612 226 22 arba www.smarttraining.lt

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai