Stuburo ir sąnarių mankšta dirbantiems sėdimą darbą, kenčiantiems nugaros skausmus ir norintiems pagerinti laikyseną

Dirbate sėdimą darbą, nuo kurio pradeda kankinti nemalonūs nugaros skausmai? Dėl ilgo laiko prie kompiuterio, pradeda formuotis netaisyklinga laikysena? Bėgant metams, jaučiate, kad dingsta sąnarių lankstumas? Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ vyksta treniruotė, kuri padės išvaduoti savo kūną iš sąstingio, pamiršti nemalonų skausmą ir vėl džiaugtis judėjimo laisve!

Stuburo ir sąnarių mankšta

Stuburo ir sąnarių mankšta rekomenduojama visiems, kurie jaučia skausmą sąnarių ir nugaros srityje, juosmens dalyje, nori pagerinti laikyseną ir tapti lankstesniais bei judresniais. Užsiėmimų metu iš pradžių atliekami nesudėtingi stuburo ir sąnarių pratimai, o kartojami daugiau kartų, jie tampa sudėtingesni. „Pirmą kartą atėjus į stuburo ir sąnarių mankštas, buvo įdomu klausytis savo ir aplinkinių dalyvių sąnarių traškėjimo. Nors pratimai atrodė lengvi, tačiau kai kurie reikalavo ir vis dar reikalauja pastangų. Sėdimas darbas ir daugiau nei 8 valandos, praleistos prie kompiuterio, siunčia signalus, kad tikrai reikia prasimankštinti“, – sako „Apelsino“ klientė Julija. Stuburo ir sąnarių mankšta ypač naudinga žmonėms, kurie dirba sėdimą darbą ir mažai juda.

stuburo ir sąnarių mankštos

Užsiėmimus veda profesionalūs kineziterapeutai

„Apelsine“ vykstanti stuburo ir sąnarių mankšta ypatinga tuo, kad treniruotę veda profesionalūs kineziterapeutai. Sveikatingumo specialistai parenka tinkamiausius pratimus ir prižiūri, ar jūs taisyklingai juos atliekate. „Kineziterapijos esmė yra tikslingas gydymas judesių, o ne vaistų pagalba. Jei gydymo įstaigose siūlomos mankštos yra visą laiką vienodos, tai „Apelsine“ mes nuolat keičiame pratimus, atsižvelgdami į skirtingas problemines vietas ir būtent tikslingai atliekamais judesiais galime išspręsti norimas sveikatos problemas. Tik sveikas ir taisyklingas sportas suteiks ilgalaikių rezultatų“, – teigia stuburo ir sąnarių mankštas vedanti trenerė Eglė Vitkevičiūtė. „Apelsino“ kineziterapeutai užtikrina, kad pratimai teiktų didžiausią naudą ir išspręstų jūsų sveikatos problemas.

Nėra amžiaus limito

Suvaržyti judesiai, sąstingis ir skausmas, sąnarių traškėjimas, netinkama laikysena – dažnai pasitaikančios problemos, su kuriomis susiduria vis jaunesni žmonės. „Klaidinga manyti, kad stuburo ir sąnarių mankšta yra skirta tik senjorams. Sportuoti ateina tiek vyresnio, tiek ir jaunesnio amžiaus žmonės, netgi paaugliai – jiems jau reikia spręsti netaisyklingos laikysenos problemas dėl nuolatinio buvimo pasilenkus prie kompiuterių, planšečių ir telefonų. Taip pat stuburo ir sąnarių mankštose sportuoja ne tik moterys, bet ir vyrai, atrodytų geros fizinės formos, raumeningi ir tvirti, dažnai į treniruotes ateina sportininkai po įvairių traumų – visi kineziterapijos pagalba išsprendžia judėjimo problemas bei atsikrato skausmų“, – sako „Apelsino“ sveikatingumo specialistė E. Vitkevičiūtė.

stuburo ir sąnarių mankšta senjorams

Ypatinga nauda sveikatai

Stuburo ir sąnarių mankštose atliekami specialūs pratimai, skirti taisyklingai kūno padėčiai ir taisyklingai laikysenai, nugaros, pilvo preso ir visų kūno sąnarių stiprinimui. Treniruotės skirtos visiems, kurie jaučia įtampą, raumenų pervargimą ir skausmą bei nori atsipalaiduoti. Stuburo ir sąnarių mankšta yra populiari treniruotė, nes veiksminga ir naudinga. „Prieš metus, kai tik ši treniruotė atsirado, ji dar buvo nežinoma ir klientų buvo nedaug, Tačiau žmonės pajutę stuburo ir sąnarių mankštų teikiamą naudą savo sveikatai, pradėjo rekomenduoti kitiems, o dabar mes jau sunkiai telpame į „Apelsino“, esančio PC „Studlendas“, didžiąją salę 12 val. dienos. Vadinasi, stuburo ir sąnarių mankšta yra tikrai veiksminga ir naudinga, kitaip tokio didelio susidomėjimo nesulauktų“, – pastebi trenerė-kineziterapeutė Eglė.

Vos kelios valandos per savaitę gali pakeisti Jūsų savijautą ilgam laikui.

Daugiau apie treniruotę sužinosite čia: stuburo ir sąnarių mankšta

Stuburo ir sąnarių mankšta – nuo šiol vyks dar dažniau. Papildomi užsiėmimai vyks pirmadieniais ir trečiadieniais 12:00 PC „Grandus“ esančiame „Apelsine“. Grupinių treniruočių tvarkaraščius rasite čia: tvarkaraščiai

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai!

Užsiregistruokite pirmajam bandomajam apsilankymui „Apelsino“ klube (PC „Studlendas“, PC „Grandus“ arba PC „Vingis“): registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai