„Step“ treniruotės sujungė draugystei ir aktyviam laisvalaikiui

„Step“ grupinės treniruotės „Apelsine“ tris Klaipėdoje gyvenančias moteris sujungė gražiai draugystei! Vaida Jonaitienė (45 m.), Renata Skubutienė (50 m.) ir Rima Bružaitė (51 m.) „Apelsine“, esančiame PC „Grandus“ sportuoja nuo pat klubo atidarymo ir yra labai laimingos, kad jas suvedė bendras interesas – sportas ir aktyvus gyvenimo būdas.

Kodėl renkatės sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“?

Vaida: Sportuoju jau 20 metų, o „Apelsiną“ renkuosi nuo pat jo atidarymo PC „Grandus“. Visuomet atrandu laiko sau ir treniruotėms, mano vaikai užaugo kartu su sportiška mama ir esu jiems aktyvaus gyvenimo pavyzdys.

Renata: „Apelsine“ man patinka grupinių treniruočių įvairovė, čia visada labai gerai pavyksta išsikrauti ir pailsėti po visų dienos darbų. Taip pat strategiškai patogi vieta šalia namų.

Rima: Sportas – geriausias vaistas, o po darbo visi keliai veda į „Apelsiną“. Dirbu sėdimą darbą, tad būtinai reikia judėti. Sportuoju 4 kartus per savaitę, aktyviai gyvenu ir džiaugiuosi, kad neturiu jokių nusiskundimų sveikata.

Step aerobika

Kokias grupines treniruotes lankote „Apelsine“ ir kurios labiausiai patinka?

Vaida: Man labai patinka visos grupinės treniruotės, bet pati mėgstamiausia yra „Step“  šokių aerobika. Niekad nepraleidžiu treniruotės, prieš tai visos einame į „Body Pump“ ir visada pasiliekam „Step“.

Renata: Visos grupinės treniruotės „Apelsine“ puikiai viena kitą papildo pagal poreikį, todėl sunku išskirti kurią nors vieną. Be „Step“ dar lankau „Body Pump“, mėgstu ir „Total Press“ treniruotę pilvo presui padailinti.

Rima: Be „Step“ dar renkuosi „Boot Camp“ ir „Body Pump“ grupines treniruotes, jos sudėtingesnės ir sunkesnės – lankau, nes smagu, patinka iššūkiai ir noriu stiprinti savo kūną, lavinti jėgą.

Step aerobika

Kuo jums naudinga „Step“ šokių aerobika?

Vaida: Treniruotės metu dirba viso kūno raumenys, o tuo pačiu treniruojamos ir smegenys, nes reikia prisiminti judesių kombinacijas, smagu mokytis skirtingų žingsnių šokio ritmu.

Renata: „Step“ – puiki kardio treniruotė, jei liūdna sportuoti ant bėgimo takelio, tai būtinai išbandykite „Step“. Smagi draugija, nuotaikinga muzika pozityvi trenerė – ypač greitai, naudingai ir linksmai prabėga laikas. Niekada neturėjau jokių figūros problemų, nesiskundžiu ir manau, kad visa esmė yra judėjime. Tie, kurie tingi judėti, visada suras priežasčių nesportuoti.

Rima: „Step“ STEP man padeda atsipalaiduoti per judesį. Tai kardio treniruotė, kuri puikiai tinka išsikrauti ir nuotaikai pakelti.

Šokių aerobika ant „stepų“ padeda pasiekti geresnės fizinės formos bei puikios savijautos. „Step“ grupinė treniruotė linksmai nuteikia, tinka bet kokio amžiaus žmonėms, o nesudėtingi judesiai atliekami skambant vidutinio ir greito tempo muzikai. Svarbiausia, kad mankštinami visi kūno raumenys, stangrinamos probleminės vietos ir formuojamos gražios kūno linijos.

Daugiau apie treniruočių naudą sužinokite čia: „Step“ aerobika

Step aerobika

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! 

Jei nesate klubo narys, kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai