Sportas – tai daug daugiau nei numesti kilogramai

Kiekviena savimi besirūpinanti moteris anksčiau ar vėliau supranta, kad atėjo laikas daugiau laiko skirti sau. Vienas lengviausių ir efektyviausių būdų – pradėti sportuoti. Sveikatingumo klubo šeimai „Apelsinas“, esančio PC „Studlenas“, klientei Ligita Nenartavičienei (39 m.) sportas iš pradžių atrodė didžiulis iššūkis, tačiau sportuodama kartu su asmenine trenere Olga Rybina, moteris įgyvendino visus išsikeltus tikslus, pasiekė labai gerų rezultatų ir dabar sportas tapo džiaugsminga rutina. 

Sėkmės istorija su trenere Olga

Pirmoji sporto patirtis

Klaipėdietė, dviejų vaikų mama Ligita Nenartavičienė sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ sportuoti pradėjo prieš daugiau nei dvejus metus ir tai buvo pirmoji moters sporto patirtis. „Pradėti sportuoti labai ilgai ruošiausi, tad tik paaugus vaikams nusprendžiau apsilankyti „Apelsine“ ir pabandyti. Anksčiau sportavusi nebuvau, todėl pirmiausia atėjau susipažinti su sporto klubo aplinka, o „Apelsine“ dirbantis treneris man viską aprodė ir paaiškino“, – prisimena Ligita. Išbandžiusi sveikatingumo klubą, moteris iškart nusprendė sportuoti kartu su asmenine trenere Olga Rybina. „Norėjau sportuoti su profesionalia sveikatingumo specialiste, nes tai buvo pirmas kartas ir man tuo metu atrodė visko per daug, kad susitvarkyčiau savarankiškai. Tiesiog pagalvojau ir apsisprendžiau, kad noriu treniruotis teisingai ir nekenkdama savo sveikatai.

Sėkmės istorija su trenere Olga

 

„Apelsine“ įgyvendino visus tikslus

Sportuodama „Apelsine“ kartu su sveikatingumo specialiste Olga, Ligita numetė norimus 10 kilogramų ir pagerino savo gyvenimo kokybę. „Tik atėjus į „Apelsiną“, Ligitos tikslas buvo kaip ir daugumos – numesti nereikalingus kilogramus bei sumažinti liemens apimtį. Moteris iki tol niekada nebuvo sportavusi, tačiau jokių sveikatos problemų ar nusiskundimų neturėjo. Kaip pradėjus sportuoti, taip ir iki šiol Ligita išliko motyvuota, atsakinga ir labai darbšti. Visada į treniruotę ateina laiku, lydima geros nuotaikos ir nusiteikimo. Nebijodama iššūkių ir su pilnu atsidavimu atlieka visus pratimus, numatytus programoje, todėl ir rezultatai neprivertė ilgai laukti. Matuojant skaičiais, tai moteris atsikratė apie 10 kg riebalinės masės, sutvirtino raumeninę masę ir atstatė kūno vandens balansą. Manau, kad iškeltus tikslus iveikėm daugiau nei 100%“, – klientės rezultatais džiaugiasi trenerė Olga. „Apelsino“ sveikatingumo specialistai atsakingai rūpinasi savo klientais, kurių išsikelti tikslai ir jų įgyvendinimas tampa kasdienėmis ne tik klientų, bet kartu ir trenerių pergalėmis. 

Sėkmės istorija su trenere Olga

Sporto nauda fizinei, psichologinei ir emocinei savijautai

Reguliarus sportas, aktyvumas ir sveikas gyvenimo būdas suteikia daug naudos žmogaus fizinei, psichologinei ir emocinei savijautai. „Reguliarus sportas, režimas atnešė į Ligitos gyvenimą kur kas daugiau nei numesti kilogramai – tai žymiai geresnė miego kokybė, energingumas, veiklumas, pasitikėjimas savimi, gebėjimas išeiti iš savo komforto zonos ir, galiausiai, sugebėjimas išspausti iš savo kuno maksimumą. Dabar moteris yra stipri, ištverminga ir puikiai atlaiko skirtingo sudėtingumo bei intensyvumo treniruotes“, – sporto naudą akcentuoja „Apelsino“ trenerė Olga. Iš pradžių sportas Ligitai buvo nelengvas iššūkis, tačiau laikui bėgant tai tapo neatsiejamu moters gyvenimo būdu. „Aišku, kad iš pradžių sportuoti buvo daug sunkiau, nes nieko nežinojau, viskas buvo nauja, nebuvau patyrusi. Su kiekviena treniruočių diena sportuoti tapo vis lengviau, pradėjau geriau jaustis, o ir per veidrodį matyti gražesnį vaizdą, pradėjo mažėti aprangos dydžiai – visa tai skatina nepasiduoti ir stengtis dėl savęs. Taip pat labai smagu, kai rezultatus pastebi šeima ir aplinkiniai. Dabar prie aktyvaus gyvenimo būdo sportuojant tiesiog pripratau ir tai tapo geru įpročiu, be kurio tiesiog negaliu, nes kūnui reikia sporto bei judėjimo“, – sako Ligita.  

Įgyvendinusi užsibrėžtus tikslus, klaipėdietė neketina sustoti ir jau yra apgalvojusi naujus siekius. „Apelsino“ klientė nori atsikratyti dar 5 kilogramų, tačiau Ligita pabrėžia, jog tai tik skaičius, nes moteriai daug svarbiau lavinti savo jėgą ir ištvermę, gerai jaustis ir gražiai atrodyti. Ligita sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ rekomenduoja išbandyti ne tik mamoms po gimdymo bet visiems, kurie nori pradėti sportuoti – jau patikrinta, kad čia dirbantys treneriai išpildys visus norimus lūkesčius.

Kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai