Sportas suteikia teigiamų pokyčių gyvenimui

Ateina laikas, kai pabosta rutina ir norisi išbandyti ką nors naujo bei tobulėti. Dalia Pleskovienė (42 m.) atrado, kad teigiami pokyčiai gyvenime gali įvykti per sportą ir nusprendė kartu su vyru bei sūnumi pasirinkti asmenines treniruotes sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“.  

„Apelsiną“ pasirinko ieškodama pokyčių

Klaipėdietė Dalia anksčiau lankė ramaus tempo grupines treniruotes moterų studijoje, tačiau suprato, kad atėjo laikas pokyčiams. „Gyvenu aktyviai ir sportuoju daugiau nei dešimt metų, bet kaip yra sakoma, kai tau sukanka keturiasdešimt, viskas baigiasi ne taip, kaip tikiesi. Lankiau grupines treniruotes moterims pas trenerę ir atėjo toks laikas, kai norėjosi pakeisti rutiną ir išbandyti ką nors naujo“, – sako moteris. Dalia iš visų sporto klubų esančių Klaipėdoje, atlikusi išsamią analizę bei pasidomėjusi rekomendacijomis, pasirinko būtent sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“. „Pradėjau domėtis, kokie sporto klubai yra Klaipėdoje, kokie treneriai juose dirba ir kokia jų patirtis, skaičiau klientų atsiliepimus socialiniuose tinkluose ir visus kitus klubus nurungė bei mano lūkesčius labiausiai atitiko sveikatingumo klubas šeimai „Apelsinas“. Taip pat atradau, kad daug mano pažįstamų žmonių sportuoja „Apelsine“ ir nusprendžiau pabandyti pati“, – teigia D. Pleskovienė.

Treniruokliai – nauja sporto patirtis

Išbandyti asmenines treniruotes ir sportą treniruoklių salėje – niekada nevėlu. Dalia niekada anksčiau nėra sportavusi su treniruokliais, bet išdrįso pabandyti ir dabar jau metus sportuoja kartu su „Apelsino“ sveikatingumo specialistu Dariumi Strakšiu. „Supratau, kad noriu aktyvesnių, rimtesnių ir individualesnių treniruočių nei anksčiau lankytos kalanetika ar pilatesas. Mano tikslas buvo daugiau treniruoti širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą, duoti darbo visam kūno raumenynui ir taip fiziškai patobulėti bei padailinti kūno formas“, – pasakoja Dalia. Moteris nedvejodama įsigijo metinę „Apelsino“ narystę dėl visų siūlomų privalumų ir geriausio kainos pasiūlymo. „Vadybininkė man papasakojo apie metinės „Apelsino“ narystės privalumus: keturios individualios treniruotės su asmeniniu treneriu, „SMART diagnostika“, mitybos planas, geros kainos sąlygos ir neribotos sveikatingumo treniruočių paslaugos. Iš karto nusipirkau metinį abonementą, nes norėjau sportuoti tikslingai ir ilgam, tad tai buvo man naudingiausias pasiūlymas“, – suprato klaipėdietė. Dalia nuo pat pirmosios treniruotės sportuoja su  „Apelsino“ treneriu Dariumi Strakšiu ir juokiasi, kad niekaip negali atsisakyti: „Išnaudojusi visas prie metinės narystės siūlomas nemokamas keturias individualias treniruotes, nusprendžiau nesustoti ir dar papildomai įsigijau dvylika asmeninių treniruočių. Norėjau išmokti teisingai sportuoti, reikėjo, kad treneris parodytų, kokie pratimai man asmeniškai tinkamiausi ir kaip taisyklingai juos atlikti, pabandžiau, ir kaip matote, niekaip negaliu atsisakyti. Darius buvo pirmasis treneris ir išliko iki dabar“, – džiaugiasi „Apelsino“ klientė Dalia.

Rezultatus matuoja ne skaičiais, bet tobulėjimu

Klaipėdietė pabrėžia, kad svorio metimas nėra jos pagrindinis tikslas, tačiau praėjus metams, ji pastebi, kaip stipriai patobulėjo. „Didžiausias mano džiaugsmas yra ne skaičiai, bet kaip vizualiai ir fiziškai sustiprėjo mano kūnas bei pagražėjo figūra. Pirmose treniruotėse man buvo netgi baisu ir sunku, nes pamačiau, kad nors sportavau anksčiau, bet nepadariau net dvylikos atsispaudimų. Kai pradėjau rimtai sportuoti su sveikatingumo specialistu Dariumi, pasirodė, kokios silpnos yra kai kurios mano kūno raumenų grupės, pradėjome individualiai jas stiprinti ir dabar jau padarau dvidešimt atsispaudimų“ – pasakoja D. Pleskovienė.  „Apelsino“ sveikatingumo specialistas Darius Strakšys dalinasi klientės Dalios pasiektais rezultatais: „Dalia pradėjo sportuoti sverdama 72 kilogramus, o dabar sveria 66 kilogramus, taip pat turėjo netaisyklingą laikyseną. Smagu dirbti su kliente, kuri atkakliai siekia maksimumo sporto salėje – man pasakius darom 20 pakartojimų, ji padaro 25. Tikiuosi, kad treniruosimės ir toliau sieksime tikslų po truputį, bet užtikrintai!“

Sportuoti kartu įtraukė visą šeimą

D. Pleskovienė  „Apelsine“ sportuoti pradėjo viena, tačiau dabar su ja kartu pas trenerį Darių sportuoja paauglys sūnus bei vyras. „Mano pagrindinis reikalavimas vaikams yra toks, kad jie turi fiziškai judėti, lankyti būrelius. Kadangi šešiolikmetis sūnus neatrado sau patinkančios sporto šakos, tai nusprendėme, kad jis sportuos „Apelsine“  taip pat su Dariumi. Vyras šiuo metu laukia peties operacijos, bet jau kai galės sportuoti, būtinai sugrįš“ – sako Dalia. Sportas gali tapti bendru šeimos interesu ir laisvalaikio praleidimo būdu, o tam ir yra „Apelsinas“ sveikatingumo klubas šeimai.  „Matau, kai daug mažesni vaikai ateina sportuoti ir kaip rūpestingai treneriai dirba su vaikais, dėl to „Apelsinui“  tik dar didesnis pliusas ir dar aukštesnis patikimumo rodiklis“ – teigiamai vertina moteris. „Apelsine“ gali sportuoti vaikai ir paaugliai, tiek ir vyresnio amžiaus žmonės –  visi čia gali atrasti sau labiausiai tinkančias ir patinkančias treniruotes, nes „Apelsino“ paslaugų įvairovė yra labai didelė, pritaikyta individualiems skirtingų žmonių poreikiams.

Laimingas ruduo „Apelsine“

Atslinkus niūrioms rudens dienoms ir sumažėjus saulės kiekiui, labai lengva pakliūti į blogos nuotaikos ir apatijos spąstus. Kai po darbo nebelieka energijos ir nebesinori nieko veikti, tai puikus ženklas išjudinti save ir pradėti sportuoti. „Apelsino“ klientės Dalios patirtis yra puikus pavyzdys. „Pradėjau sportuoti, kai pajaučiau, kad labai pavargstu, kankina nuolatinis nuovargis, silpnumas ir nėra nuotaikos. Supratau, kad neduodu organizmui krūvio ir širdžiai darbo, kad atlaikytų kasdienį gyvenimo tempą. Kai sportuoji, stiprini organizmą, tai ir visus sunkumus atlaikyti tampa daug lengviau. Po sunkios darbo dienos norėdavosi tik ištiesti kojas prieš televizorių, nieko neveikti ir valgyti nesveikus produktus, todėl aš supratau, kad tai tik dar labiau kenkia organizmui ir nusprendžiau, kad atėjo laikas po darbo aktyviai pailsėti sportuojant“ – prisimena D. Pleskovienė. Dar vienas pliusas, kurį pabrėžia klaipėdietė, yra tai, kad sportuojant su asmeniniu treneriu tereikia ateiti ir nieko nereikia galvoti. „Aš noriu ateiti į sporto klubą pasiruošus sportuoti fiziškai ir negalvoti psichologiškai, kokius pratimus, kiek pakartojimų turiu atlikti ir kaip teisingai juos turiu padaryti. Kai pasirinkau sportuoti „Apelsine“ su asmeniniu treneriu, aš jaučiuosi rami ir visai nestresuoju – ateinu fiziškai padirbėti, bet psichologiškai pailsėti, taigi gaunasi labai geras balansas“ – sporto su asmeniniu treneriu privalumais džiaugiasi moteris.

Jei nesate klubo narys, kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai