„Sportas man – kaip teigiamos nuotaikos ir geros dienos užtaisas. Po treniruotės visada jaučiuosi kupina energijos, rodos galiu nuversti net kalnus“, – sako po 5 kartus per savaitę mūsų sveikatingumo klubuose sportuojanti, energija trykštanti ir nepriekaištingomis kūno linijomis galinti besididžiuoti mūsų 49-erių klientė Aušra Vaišvilienė.

Ji savo artimiesiems ir draugams nuolat akcentuoja, kad pradėti sportuoti niekada nevėlu.

„Nesvarbu, koks bebūtų jūsų amžius, tereikia noro ir nusiteikimo. Profesionalūs treneriai visada parinks jums tinkančią treniruočių programą ir padės ne tik atrasti pasitikėjimą savimi, bet ir pamilti sportą“, – teigia klientė.

Padidino treniruočių kiekį

Vaišvilienė anksčiau sportavo po 3 kartus per savaitę, bet pajuto, kad kažko trūksta.

„Su trenere Lijana Bajeliene per antrą karantiną pradėjome sportuoti po 5 kartus per savaitę ir pajutau, kad jaučiuosi dar geriau. Ryte – treniruotė, vakare – pasivaikščiojimas. Sportas man – lyg energijos ir geros nuotaikos šaltinis“, – teigė moteris.

Aušrai pavyko atsikratyti maždaug 4 kilogramų riebaliukų ir gerokai sutvirtinti savo kūną, tačiau jos tikslas nėra vien tik kūno linijos. Juk gyvenime žmogui svarbu gerai jaustis, būti energingam, sveikam ir nuolat spinduliuoti teigiamą energiją bei gerą nuotaiką.   

Būtent taip apie Aušrą Vaišvilienę atsiliepia ją matantys sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ sportuojantys klientai, treneriai ir personalas.  

„Kalbant apie išvaizdą ir kūno linijas, tobulumui nėra ribų, visada atrandi prie ko prikibti ir visada norisi padailinti savo kūną. Tačiau mano vidiniai pojūčiai pasikeitė labai stipriai: sutvirtėjo raumenynas, padaugėjo energijos, pagerėjo bendra savijauta. Draugės visada pagiria ir pasako, kad gerai atrodau. Šeima prie to jau priprato ir nelabai besistebi, bet žinoma džiaugiasi mano pasiekimais. Mano nuomone, kiekvienas iš mūsų privalo sportuoti pirmiausia dėl savo geresnės savijautos. O kai jaučiamės gerai, tai ir mūsų veidą puošia šypsena“ – sako Aušra.

 

Vyras paragino, o trenerė motyvavo  

Vaišvilienę sportuoti po ilgesnės pertraukos paragino vyras.

„Apelsine“ pradėjau sportuoti nuo 2019 metų sausio mėnesio. Man patinka aktyvus gyvenimo būdas, gal todėl sportas mane lydi visą gyvenimą. Tiesa, su tam tikromis pertraukomis. Būtent po ilgesnės pertraukos ryžtis vėl sportuoti paragino mano vyras.  Jis ir išrinko man trenerę Lijaną Bajelienę“, – pasakojo A. Vaišvilienė.

Ji pasidžiaugė, kad su trenere Lijana labai greitai rado bendrą kalbą. 

„Trenerė labai gerai, net gana dažnai labiau nei aš pati, jaučia mano galimybes. Glaudus bendradarbiavimas su trenere padeda siekti užsibrėžtų tikslų. Aš išsakau savo norus ir kartu judam tikslo link. Lijana visada pasitinka mane su gera nuotaika. Tai labai nuoširdi ir miela trenerė. Apskritai visas „Apelsino“ kolektyvas – malonus ir draugiškas. „Apelsino“ klubą pasirinkau dėl patogios dislokacinės vietos, o sprendimui likti jame įtakos turėjo pirmiausia trenerė, po to – draugiškas kolektyvas“, – akcentavo sportiška moteris.

Džiugu ir tai, kad mūsų klientė savo pavyzdžiu užkrėtė ir artimuosius atrasti sportą iš naujo.

„Sėkmė priklauso tik nuo jūsų noro ir užsispyrimo“, – pabrėžia A. Vaišvilienė. 

 

Sportas – tarsi vaistai

Sveikatingumo klubų šeimai „Apelsinas“ trenerė Lijana Bajelienė puikiai pamena pirmąją pažintį su Aušra.

„Ji buvo šiek tiek nedrąsi, tačiau tai suprantama: nauja vieta, nauji žmonės… Aušra su manimi sportuoja apie trejus metus, ji niekada nebuvo bjaurusis ančiukas ir, atėjusi pas mane sportuoti, atrodė normali, graži moteris. Per šį laiką jos svoris pakito apie 4 kg, tačiau riebalų ir raumenų santykis keitėsi ryškiai. Dabar jos kūnas tikrai atrodo labai sportiškai“, – džiaugėsi trenerė Lijana. 

Jos teigimu, Aušra nuo pat pirmų dienų – draugiška ir paklusni klientė. 

„Dabar Aušra tikrai yra labiau pasitikinti savimi ir, manau, patenkinta savo atvaizdu veidrodyje. Ji niekada be reikalo nepraleidžia treniruotės, jos dienotvarkėje sportas yra prioritetas. Aušra – labai užsispyręs ir disciplinuotas žmogus. Žino, ko nori ir to aktyviai siekia. Šiuo metu ji sportuoja po 5 kartus per savaitę ir šis jos užsispyrimas bei atkaklumas padėjo pasiekti norimų rezultatų“, – apie savo klientę A. Vaišvilienę kalbėjo trenerė.

Pasiteiravus, ką galėtų patarti kitoms panašaus amžiaus kaip Aušra moterims, kurios nedrįsta ateiti į sporto salę ir mąsto, kad pradėti sportuoti jau yra per vėlu, trenerė Lijana Bajelienė atsakė: „Pradėti sportuoti niekada ne per vėlu. Mūsų klube yra daug sportuojančių vyresnio amžiaus tiek vyrų, tiek moterų. Ateikite ir tikrai nebūsite balta varna. Be to, sportas – kur kas pigesni vaistai jūsų sveikatai. Be to yra galimybė susipažinti su naujais žmonėmis ir smagiai praleisti laiką.“

 

Sveikatingumo klubai šeimai „Apelsinas“ visiems pradedantiesiems siūlo išbandyti nemokamą įvadinę treniruotę, kurios metu treneris atlieka SMART FIT instruktažą. Jo metu atliekama kūno sudėties analizė, bazinių judesių ir laikysenos testavimas, sudaroma mini programa.

 

Pasiryžote imtis savo gyvenime permainų? Registruokitės ČIA.

Mūsų klubus rasite PC „Grandus“ (Taikos pr. 66A) ir PC „Studlendas“ (H. Manto g. 90).