Jei trokštate būti sveikesni, lankstesni ir atsikratyti įtampos – rinkitės „Roll masažai“ grupines treniruotes sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“. „Roll masažai“ – tai masažas ir sportas viename. Lėta treniruotė, kuriai nereikia fizinio pasirengimo, ir kuri tiks bet kurio amžiaus žmonėms. Ilgą laiką slauge dirbusi klaipėdietė Aida Smagurienė (52 m.) pasakoja, kaip „Roll masažai“ jai padėjo sumažinti raumenų ir sąnarių skausmus bei palengvinti migrenos priepuolius. Moteris pasirinko ne chirurgo operacinį stalą, bet gydymą judesiu ir aktyvesnį gyvenimo būdą ir taip išsprendė savo problemas.

Kodėl pasirinkote sportuoti sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“?

„Apelsine“ sportuoju nuo pat klubo atsidarymo – tai jau daugiau nei 12 metų. Anuomet sportavau klube „Kitonija Gym“, o kai šis persikėlė į sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“, aš taip pat perėjau paskui savo mylimus trenerius – sveikatingumo specialistus. Esu ištikima ir lojali klientė, nes man labai patinka profesionalus trenerių darbas.

Kaip vertinate „Apelsino“ sveikatingumo specialistų darbą?

Mane labiausiai džiugina betarpiškas trenerių bendravimas su klientais ir profesionalus dėmesys. Grupinių treniruočių metu, sveikatingumo specialistai stebi, ar taisyklingai atliekame pratimus, visuomet pasako pastabas, padeda ir paaiškina, kaip reikėtų tinkamai sportuoti. Neteisingas pratimų atlikimas, kaip žinome, ne tik nepadeda pasiekti norimų rezultatų, bet ir traumuoja, todėl sportuodama „Apelsine“ žinau, kad kvalifikuoti treneriai skirs dėmesio, kad sportuotume taisyklingai. Dėl nuolatinio bendravimo jau tapome beveik šeimos nariais – gera ateiti ten, kur tave pažįsta ir tavimi rūpinasi.

Kokiose „Apelsino“ treniruotėse lankotės?

Dabar metus laiko sportuoju ne tik grupiniuose užsiėmimuose, bet pasirinkau individualias treniruotes su asmeniniu treneriu. Taip nusprendžiau todėl, kad su amžiumi išryškėjo rimtos mano stuburo problemos, kilusios dėl daugiamečio slaugytojos darbo. Vien tik grupinių užsiėmimų tam nebepakanka – norėjau individualios specialisto priežiūros. Pasirinkau ne chirurgo operacinį stalą, bet gydymą judesiu ir aktyvų gyvenimo būdą. Iš grupinių treniruočių likau sportuoti man asmeniškai efektyviausioje – „Roll masažai“.

Kodėl manote, kad „Roll masažai“ yra Jums naudingiausia treniruotė?

Išbandžiau „Roll masažai“ grupinę treniruotę iškart, kai tik ji atsirado, nes norėjau sužinoti, kokia tai naujovė. Po pat pirmojo užsiėmimo supratau, kokia naudinga ši treniruotė yra mano sveikatai ir savijautai. Supratau, kad „Roll masažai“ tobulai tinka atsistatymui po intensyvios, didesnio fizinio krūvio treniruotės. „Roll masažai“ užsiėmimo metu mes darome kokybiškus tempimo pratimus ir teisingai ištempiame visus raumenis, todėl kitą dieną raumenų atsistatymas daug lengvesnis ir mažiau skausmingas. Po kelių treniruočių pastebėjau, kad pradeda mažėti sąnarių skausmai, netgi sumažėjo migrenos priepuoliai.

Kaip jaučiatės „Roll masažai“ užsiėmimuose?

Jaučiuosi labai gerai! Nors tai mažo intensyvumo treniruotė, kuri iš šono atrodo lengva, tačiau tikrai yra, ką veikti – atliekant pratimus dirba visi vidiniai raumenys. Jaučiu, kaip stabilizuojasi pulsas, kvėpavimas ir širdies ritmas – įvyksta tiek fizinis, tiek ir psichologinis atsipalaidavimas. Išeinu tarsi padirbusi, bet tuo pačiu labai teigiamai pailsėjusi. Galiu pasidalinti, kad po „Roll masažai“ užsiėmimų pagerėja nuotaika, emocinė būsena ir miego kokybė.

Kam rekomenduotumėte „Roll masažai“ treniruotes „Apelsine“?

Aktyviau sportuojantiems ypatingai rekomenduočiau treniruotę rinktis po intensyvios ir aktyvios treniruotės tam, kad teisingai ištemptumėte raumenis ir palengvintumėte fizinį atsistatymą. Labai rekomenduočiau „Roll masažai“ užsiėmimus visiems, kurie turi stuburo ir sąnarių problemas – sumažės skausmai, dings susikaustymas, jausitės lankstesni ir galėsite gyventi pilnavertiškesnį gyvenimą.  

Daugiau apie treniruotę skaitykite čia: „Roll masažai“

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! 

Jei nesate klubo narys, kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai