„Play 60“ – viena linksmiausių treniruočių vaikams!

Kaip naudingai ir linksmai vaikams praleisti laisvalaikį po pamokų? Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ vyksta grupinės treniruotės, skirtos 7–12 metų vaikams. „Play 60“ užsiėmimai vyksta žaidimo forma ir tuo pačiu puikiai lavina reakciją, gerina judesių koordinaciją, padeda sureguliuoti kūno svorį. 8-erių metų Anastasija vaikų treniruotes „Apelsine“, esančiame PC „Grandus“, lanko net 4 kartus per savaitę, nes čia jai tiesiog labai patinka. Mergaitė ir jos mama Žana (41 m.) rekomenduoja išbandyti tiek „Play 60“ treniruotes, tiek ir kineziterapines mankštas vaikams.  

Kada pirmą kartą išbandėte „Play 60“ treniruotes ir kokie buvo įspūdžiai?

Dukra pirmą kartą „Play 60“ treniruotes „Apelsine“ išbandė rudenį ir jai taip patiko, kad prašė ateiti vėl. Dabar „Apelsine“, esančiame PC „Grandus“, Anastasija lanko ne tik „Play 60“ užsiėmimus, bet ir kineziterapines mankštas vaikams, o taip pat svajoja, kad norėtų prisijungti ir prie „Zumba“ treniruočių. Aš, kaip mama, džiaugiuosi, kad sportas „Apelsine“ mano dukrai suteikia daug laimės ir gerų emocijų, čia ji susirado draugų, su kuriais bendrauja ir po treniruočių.

Kokia vaikų treniruotė mėgstamiausia ir kodėl?

Anastasijai patinka visos treniruotės, tačiau pati mėgstamiausia yra „Play 60“ – į šį užsiėmimą eina su didžiausiu užsidegimu, laukia iš anksto ir po treniruotės netgi nenori eiti namo. Manau, kad taip patinka todėl, kad „Play 60“ užsiėmimai vyksta žaidimo forma, keičiami įvairūs pratimai su kamuoliais, gumomis, atliekamos smagios komandinės rungtys. Anastasijai niekad nenusibosta, o po treniruotės išeina išsikrovusi, išsidūkusi ir laiminga.

Grupinės vaikų trenoruotės

Ar pastebėjote, kokią naudą suteikia vaikų treniruotės „Apelsine“?

Vaikui sportas yra labai geras būdas atsipalaiduoti nuo rutinos mokykloje ir streso pamokose. Judėjimas išlaisvina susikaupusias emocijas, pozityviai nuteikia ir, žinoma, yra daug naudingesnis nei daugumos šiuolaikinių vaikų sėdėjimas prie kompiuterio bei telefono. „Play 60“ treniruotėse lavinama reakcija ir koordinacija, ugdoma ištvermė, fizinis pajėgumas, gerinama laikysena, formuojama graži ir taisyklinga figūra. Kineziterapinės mankštos vaikams taip pat veiksmingai padeda formuoti taisyklingą vaiko stuburą ir laikyseną, sustiprina visą kūną. Kineziterapija labai gerai atpalaiduoja ir sumažina įtampą bei lavina lankstumą. Pastebiu labai teigiamus Anastasijos pokyčius, o taip pat ir su ja kartu sportuojančių draugų rezultatai ir pasikeitimai yra ryškiai matomi.  

Kaip vertinate Vaikų grupinės treniruotėsužsiėmimus vaikams vedančią trenerę?

„Apelsine“, esančiame PC „Grandus“, ir „Play 60“ treniruotes, ir kineziterapines mankštas vaikams veda trenerė Eglė Vitkevičiūtė. Ji labai patinka Anastasijai, nes yra geranoriška, visada linksma, su šypsena bendrauja su vaikais. Žinau, kad Eglė yra profesionali trenerė ir kineziterapeutė, todėl pasitikiu, kad mano vaiko sveikatinimas ir ugdymas yra gerose rankose.

Ar rekomenduotumėte išbandyti „Apelsiną“ ir treniruotes vaikams?

Netgi labai rekomenduočiau! „Apelsine“ sportuojame kartu su visa šeima, nes patinka klubo atmosfera ir profesionalumas, o rezultatai kalba už save. Kol vaikas sportuoja „Play 60“ arba kineziterapinėse mankštose, tėvai gali taip pat eiti sportuoti arba tiesiog pailsėti ir pasimėgauti ramybe, išgerti kavos ar šviežiai spaustų apelsinų sulčių baro zonoje. Vaikai dabar labai daug sėdi tiek mokykloje, tiek ir namuose, o sveikam jų augimui būtinai reikalingas judėjimas.

Daugiau apie treniruotės naudą skaitykite čia: „Play 60“

Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“, esančiame PC „Grandus“, treniruotės vaikams „Play 60“ vyksta pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 16 val. Kineziterapinės mankštos vaikams vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 15 val.

Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“, esančiame PC „Vingis“, treniruotės vaikams „Play 60“ vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 16 val. „Zumba kids“ vyksta pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 16.10 val.  

Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“, esančiame PC „Studlendas“, treniruotės vaikams „Play 60“ vyksta pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 16 val. „Zumba kids“ vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 16.10 val.

Visų grupinių treniruočių tvarkaraščius rasite čia: tvarkaraščiai

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! 

Jei nesate klubo narys, kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai 

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai