Per vestuves atrodykite ir jauskitės ypatingai

Kiekviena nuotaka per savo šventę nori atrodyti gražiausia – dailiai figūrą pabrėžianti suknelė, švytinti oda ir ypatinga nuotaika. Sveikas sportas padės lengviau atsipalaiduoti po intensyvių šventės planavimo darbų, įveikti stresą, puoselėti savo kūną ir džiaugtis gražia figūra – ypač besiruošiant vestuvėms.

Vestuvės – stimulas sportuoti

Būsima nuotaka Laura Skarienė (35 m.) pasirinko sportą sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“, esančiame PC „Vingis“, kartu su asmenine trenere Sigita Mostavičiūte, nes savo vestuvių dieną nori atrodyti ir jaustis puikiai. „Pasiruošimas vestuvėms tapo papildomu stimulu intensyviau sportuoti ir dar labiau stengtis – noriu paryškinti ir sustangrinti kūno formas. Dažnai girdžiu, kaip būsimos nuotakos skundžiasi, kad negali rinktis patinkančios suknelės, nes pasimatavus „rankos kabo“ ar kitos kūno vietos negražiai atrodo. Man tokių problemų nekyla, juk sportuoju ir rūpinuosi savimi, tačiau nenoriu atsipalaiduoti, o priešingai – dar labiau puoselėti gražią figūrą“, – pasakoja klaipėdietė.

„Apelsino“ sveikatingumo specialistė Sigita Mostavičiūtė pataria pradėti sportuoti kuo anksčiau prieš vestuvių šventę. „Mėnuo, du prieš vestuves – kritinis laikas pradėti sportuoti, norint padailinti figūrą, bet jau tada reikės labai pasistengti. Jei tik yra galimybė, kuo anksčiau pradėti – tuo geresnių rezultatų galima pasiekti. Aišku, kai yra didelė motyvacija ir noras, tai viskas įgyvendinama“, – sako trenerė Sigita.

sportas su asmeniniu treneriu

Dingo nugaros skausmai

Fizinis aktyvumas padės ne tik padailinti figūrą, bet ir atsikratyti nugaros skausmų. Sportas – tai kelias geresnės sveikatos ir savijautos link. „Pradėjau sportuoti dėl sveikatos, taip pat norėjau prasiblaškyti nuo užsisėdėjimo namie. Sportas nuima stresą, ten yra mano laikas sau – nesinešu telefono, nesirūpinu jokiais kitais reikalais ir labai pailsiu“, – teigia L. Skarienė. Nors ir labai jauna, bet Laura jau skundėsi nugaros skausmais, tad susirūpino, ką reikės daryti ateityje. „Pagrindinis mūsų sporto tikslas buvo pašalinti nugaros skausmus, kurie atsirado dėl netaisyklingų judesių kasdienėje veikloje ir paprasčiausio fizinio aktyvumo trūkumo. Kai raumenys negauna darbo, tai praranda tonusą ir iškart pasireiškia skausmas“, – paaiškina „Apelsino“ sveikatingumo specialistė.

Laura prisimena, kad iš pradžių dėl nugaros skausmų kai kurių pratimų negalėdavo atlikti, bet dabar jei ko nors nepadaro, tai tik dėl to, kad per sunku fiziškai, o ne dėl to, kad skauda. „Iš pat pradžių pratimus parinkdavome pagal tai, kaip Laura reaguoja į skausmą – jei būdavo per sunku, lengvindavome. Laikui bėgant tobulinome pratimų atlikimo techniką, sudėtingumą ir intensyvumą. Dabar jau net nekyla klausimas, kad Laura galėtų kažko nepadaryti, o nugaros skausmai jau seniai pamiršti“, – sako S. Mostavičiūtė.

Sigita ir Laura

Individualių treniruočių nauda

Lankydami individualias treniruotes „Apelsine“, pasieksite geresnių rezultatų nei sportuojant savarankiškai. „Kai Sigita šalia, tai nebūna pasiteisinimų, kad „padarysiu kitą kartą“. Su trenere sportuoti daug efektyviau, galiu atsipalaiduoti ir niekuo nereikia rūpintis, nes visą programą sudėlioja specialistė. Sigita tapo ir drauge, ir psichologe, ir patarėja visais klausimais“, – pasakoja L. Skarienė. Būsimai nuotakai individualias treniruotes dažniausiai padovanoja vyras. „Vyras žino, kad man labai patinka sportuoti „Apelsine“ ir mato sėkmingus rezultatus, tad asmeninės treniruotės – dažniausiai būna jo dovana. Laikas, kurį praleidžiu sportuodama yra visiškai kitokios kokybės laikas sau, o Sigita dar labiau paskatina stengtis – juk viskas dėl savo gerovės“, – džiaugiasi „Apelsino“ klientė Laura

„Apelsino“ sveikatingumo specialistė akcentuoja, kad individualių treniruočių metu visas trenerio dėmesys yra skirtas klientui, jo sėkmingiems rezultatams ir gerai sveikatai bei savijautai. „Svarbiausia, kad žmogus progresuotų, gautų tinkamą krūvį ir po treniruotės išeitų padirbėjęs, bet turėtų dar jėgų ir noro gyvenimui, savo kasdienei veiklai“, – pastebi trenerė Sigita.

Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ dirbantys profesionalūs treneriai ir kineziterapeutai jums padės pasiekti užsibrėžtų, padės efektyviai išspręsti sveikatos problemas, išklausys, patars ir suteiks motyvacijos gyventi sveikiau!

Ruošiatės svarbiai šventei ir norite ypatingai atrodyti? Sveikatingumo klubas šeimai „Apelsinas“ kviečia pirmajam, bandomajam apsilankymui klube nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai