Numetus 15 kilogramų, atsivėrė kitokios gyvenimo spalvos!

Viršsvoris dažniausiai ne tik išorinė išvaizdos problema, bet ir blogos sveikatos priežastis. Sutrikusi hormonų veikla, skydliaukės operacija, nugaros skausmai, refliuksas, nuolatinis nuovargis ir vangumas – visų šių negalavimų galima atsikratyti ne vaistų, o sporto ir sveikos mitybos pagalba. Iš Šilutės kilusi manikiūro specialistė Jolita Sadauskė (36 m.) atsikračiusi 15 kilogramų išsprendė visas savo sveikatos problemas ir dabar jaučiasi „kaip ant sparnų“.

Atsikratė viršsvorio ir sveikatos problemų

Dabar Klaipėdoje gyvenanti šilutiškė Jolita Sadauskė (36 m.) sportuoja sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“, esančiame PC „Vingis“ kartu su asmenine trenere Silvija Jučepyte. „Jaučiuosi kaip ant sparnų, nes nesitikėjau, kad atsikratysiu viso savo viršsvorio taip greitai – tik per 3 mėnesius. Numečiau net 15 kilogramų svorio ir atsivėrė visiškai kitokios gyvenimo spalvos nei anksčiau. Dabar jaučiuosi labai laiminga, o kai pats jautiesi gerai, tai ir tave supanti aplinka atrodo daug pozityvesnė“, – sporto rezultatais dalinasi Jolita.

Moteris sportuodama „Apelsine“ pasiekė stulbinančių sveikatos pokyčių – susitvarkė hormonų veikla, dingo nugaros skausmai, atsirado daugiau energijos ir pozityvo. „Man išoperuota skydliaukė, tad turėdavau gerti hormonus, o dabar sureguliavus mitybą ir reguliariai sportuojant, susitvarkė hormonų veikla ir jokių vaistų gerti nebereikia. Dirbu sėdimą darbą, turiu tris stuburo išvaržas ir dėl to kentėjau nugaros skausmus – dabar jokio skausmo! Daug metų buvau apleidusi sportą, o pradėjus sportuoti, supratau, kad man judėjimas yra labai svarbus“, – džiaugiasi J. Sadauskė.

Atrado savo klubą ir trenerę

Jolita pasakoja, kad išbandė daug skirtingų sporto klubų Klaipėdoje, tačiau nė vienam taip gerai nesijautė ir nesulaukė tiek dėmesio kaip „Apelsine“. „Esu toks žmogus, kad man bet kur ir bet kaip netinka. Kituose, net ypatingai išreklamuotuose „prestižiniuose“ klubuose, mane pasitiko labai šaltai, treneriai net nepriėjo matydami mane pirmą kartą. Baigėsi tuo, kad ten sportavo mano abonementas, bet ne aš pati. „Apelsine“ viskas buvo kitaip – atėjau pirmą kartą, o mane priėmė kaip į savo šeimą. Pasitiko labai maloniai ir draugiškai. Pradėjau nuo 3-jų dienų bandomosios narystės, o dabar turiu įsigijusi metinę „Apelsino“ narystę, bet svarbiausia, kad sportuoja nebe mano abonementas, o aš pati“, – sako J. Sadauskė.

Tam, kad pajustų malonumą sportuojant, kiekvienas žmogus turi atrasti sau tinkamiausią sporto klubą ir trenerį. „Trenerę Silviją atradau turbūt todėl, kad taip reikėjo. Man jos požiūris labai patiko nuo pat pirmojo mūsų susitikimo. Aš negalėjau patikėti, kaip paprastai ir lengvai Silvija sureagavo į mano skydliaukės problemas. Trenerė iškart pasakė, kad nieko tokio „viens, du ir numesim mes tą pilvą“ – taip ir įvyko!“, – prisimena Jolita. Dabar moters tikslas yra sportuoti toliau ir išlaikyti gerą fizinę formą bei stiprinti kūną.

Silvija ir klientė

Pasikeitė moters gyvenimas

Jolita prisipažįsta, kad per pastaruosius mėnesius jos gyvenimas pasikeitė į daug geresnę pusę, nes moteriai atėjo ta riba, kai atsibodo gyventi taip, kaip buvo įpratusi anksčiau. „Prisimenu, išvykome atostogų į Graikiją ir vyras nufotografavo mane išlipančią iš jūros. Pamačiau ir išsigandau! Pasakiau vyrui, kad viskas – nebenoriu būti stora, o vyras manim nepatikėjo. Užsispyriau ir įrodžiau sau bei visiems aplinkiniams, kad aš galiu atrodyti taip, kaip noriu. Dabar visi tiesiog netekę amo. Šiuo metu esame suplanavę atostogas Italijoje ir jau laukiu savo išlipimo iš jūros, kad galėčiau sulyginti nuotraukas“, – pasakoja „Apelsino“ klientė.

Jolita taip pat pabrėžia, kad visiškai pasikeitė jos požiūris į laisvalaikį: „Dabar noriu laisvalaikį leisti daug aktyviau. Jeigu anksčiau vykdavome į „viskas įskaičiuota“ tipo atostogas, tai dabar mūsų kelionė į Italiją bus visiškai kitokia – išsikėliau tikslą kuo daugiau pamatyti ir apkeliauti, noriu kitokių patirčių. Su vyru nusipirkome dviračius, tad labai laukiu vasaros ir aktyvių pasivažinėjimų.“

Greiti ir efektyvūs rezultatai

„Apelsino“ sveikatingumo specialistė Silvija Jučepytė, dirbanti PC „Vingis“, labai dažnai susiduria su klientais, kurie turi skirtingų sveikatos problemų – viršsvoris, sutrikusi hormonų veikla, išoperuota skydliaukė, nugaros skausmai, netaisyklinga laikysena. „Labai daug tokių klientų, kas antras atėjęs sportuoti žmogus skundžiasi sveikatos problemomis. Norėčiau, kad žmonės suprastų, jog jiems reikia ne vaistų, o sporto – juk mūsų kūnas ir yra sutvertas judėjimui. Negalavimai yra tik pasiteisinimas atidėlioti sportą, o sveikatingumo klubas ir turėtų būti tas pirmasis žingsnis pagalbos sau link“, – teigia „Apelsino“ asmeninė trenerė.

Kaip greitai galima atsikratyti svorio ir pasiekti efektyvių rezultatų? „Tai yra labai individualu, bet jei žmogus viską daro 100 procentų, stengiasi, sportuoja ir sveikai maitinasi, tai rezultatų jis pasieks labai greitai. Jolitai numesti tiek daug svorio per tokį trumpą laiką padėjo profesionali priežiūra, nes kaip ji pati sako, reikėjo trenerio priežiūros ir kažkam atsiskaityti. Svarbiausia yra nuolat išsikelti sau tikslą ir jo kryptingai siekti, o pasiekus – nepasiduoti, išlaikyti ir kelti naujus tikslus“, – pataria trenerė Silvija.

Norite sveikų gyvenimo pokyčių? Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ dirbantys profesionalūs treneriai ir kineziterapeutai jums padės pasiekti užsibrėžtų tikslų pagal jūsų individualią sveikatos ir fizinę būklę. „Apelsino“ sveikatingumo specialistai padės efektyviai išspręsti sveikatos problemas, išklausys, patars ir suteiks motyvacijos gyventi sveikiau!

Kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai