Naujuosius metus klaipėdietė pasitinka sėkmingai įgyvendinusi norimus sporto tikslus

2019-ieji – tai laikas kurti naujus tikslus ir pasidžiaugti jau įgyvendintais pasiekimais! Linkime sau ir artimiesiems daugiau teigiamų emocijų, pasitikėjimo savo jėgomis ir sveikesnės kasdienybės. Juk grožio paslaptis – tai sveikos gyvensenos įpročiai. Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ sportuojanti Lijana Sabeckytė-Petreikienė (33 m.) Naujuosius metus pasitiko laiminga – sėkmingai įgyvendinusi savo užsibrėžtus tikslus.

Lieknas ir tvirtas kūnas

Klaipėdietė Lijana „Apelsine“, esančiame PC „Studlendas“ sportuoti pradėjo prieš metus kartu su asmenine trenere Alvina Mockute. „Visada sportavau savarankiškai, tačiau nusprendžiau išbandyti, ką reiškia sportas su asmenine trenere. „Apelsiną“ pasirinkau dėl gerų atsiliepimų ir draugų rekomendacijų ir labai džiaugiuosi sportuodama kartu su trenere Alvina“, – sako Lijana. Pagrindinis moters tikslas buvo turėti liekną ir tvirtą kūną – šį siekį klaipėdietei pavyko įgyvendinti sportuojant klube „Apelsinas“. „Atėjau sportuoti turėdama aiškų tikslą – norėjau numesti svorio ir sutvirtinti kūną. Iš pradžių buvo sunku, bet su trenerės pagalba kiekvieną kartą darėsi vis lengviau. Sportavau ir pradėjau gražėti“, – džiaugiasi Lijana.

Atsikratė 6 kilogramų svorio

„Apelsino“ sveikatingumo specialistė Alvina pabrėžia, kad labai svarbu sportuoti taisyklingai, nežalojant savęs, o numestų kilogramų skaičius priklauso nuo turimo viršsvorio. „Pradžia nebuvo labai lengva, nes Lijanai pirmiausia reikėjo išmokti taisyklingos pratimų atlikimo technikos, kuri yra svarbiausia, siekiant sveikų ir efektyvių rezultatų. Tačiau progresas įvyko labai greitai – per 3 mėnesius klientė atsikratė 6 kilogramų, kurie nukrito vien tik iš riebalų. Tai labai geras rezultatas. Svarbu suvokti tai, kad svorio metimas yra individualus: esant dideliam antsvoriui, numesti 6 kilogramus labai lengva, o žmogui, kuris antsvorio neturi – tai daug pastangų reikalaujantis darbas“, – pasakoja sveikatingumo specialistė A. Mockutė.

Sveikesnės mitybos įpročiai

Vyrauja klaidingas įsitikinimas, kad badaujant svoris krenta, priešingai – jo galima netgi priaugti, nes organizmas pradeda kaupti riebalus atsargai. „Sportuodama ir konsultuodamasi su „Apelsino“ specialiste Alvina, išmokau ne tik teisingai sportuoti, bet ir tinkamai derinti savo mitybą. Anksčiau galvodavau, kad norėdama numesti svorio, turiu mažiau valgyti, tačiau atvirkščiai – dabar valgau 5 kartus į dieną. Žinoma, svarbu vengti cukraus, gerti pakankamai vandens ir suprasti, kokius produktus galima rinktis konkrečiu paros metu“, – pripažįsta „Apelsino“ klientė Lijana. Sveikatingumo specialistė Alvina akcentuoja, kad sveikos mitybos principai lemia 70 procentų pasiektų rezultatų sėkmės. „Tinkamai subalansuota mityba yra pagrindas svorio metimui. Lijanos didžiausia klaida buvo per retas valgymas ir tai, kad netinkamu metu valgė netinkamą maistą. Tada jos kūnas pradėjo kaupti riebalus ir moteris priaugo svorio, nors ir nevalgė, o sureguliavus mitybą, klientės svoris iškart pradėjo kristi“, – teigia A. Mockutė.

Profesionali „SMART“ diagnostika

Kiekvienam pasirinkusiam sportuoti kartu su asmeniniu treneriu sveikatingumo klube „Apelsinas“, pirmiausia yra atliekama „SMART“ diagnostika. Tai išsamus fizinės ir sveikatos būklės įvertinimas: sveikatingumo specialistas klientui atlieka kūno sudėties analizę, kūno judesių funkcinį testą, įvertina laikyseną, širdies bei kraujagyslių sistemos būklę ir kitus rodiklius. Remiantis gautais rezultatais yra sudaromas individualus ir efektyvus asmeninių treniruočių planas. „Prieš metus Lijanos kūno sudėties analizė parodė, kad jos biologinis amžius yra 40 metų, o dabartinis rodiklis po treniruočių „Apelsine“ yra 27-eri metai – tai net 13 metų atjaunėjimo rezultatas per metus ir net 6 metų skirtumas nuo moters realaus amžiaus. Lijana atsikratė nereikalingų kilogramų, liemens apimtis sumažėjo net 12 centimetrų, pakoregavome klientės laikyseną, dingo nugaros skausmai. Dabar Lijana yra viena stipriausių mano klienčių – moters ryžtas sportuoti atsispindi jos rezultatuose“, – dalinasi A. Mockutė.  

Naujas tikslas – pasiruošti vasarai

Žiema ir ankstyvas pavasaris – tinkamiausias laikotarpis pradėti ruošti savo kūną vasarai. „Šiuo metu Lijanai jau nebėra ką mesti, nes jos svoris yra idealus pagal moters kūno sudėties rodiklius. Mūsų pagrindinis treniruočių tikslas toliau yra palaikyti esamą klientės fizinio pasirengimo formą bei paryškinti kūno linijas vasarai“, – sako Lijanos trenerė Alvina. „Sportuoju 3 kartus per savaitę, atrodo skiriu tik 3 valandas per savaitę, bet pasiekti rezultatai mane labai džiugina. Trenerė prižiūri, kontroliuoja, kad viską atlikčiau teisingai ir visada motyvuoja siekti savo norimų tikslų. Pradėjus sportuoti atsirado daugiau energijos kasdieniame gyvenime, jaučiuosi aktyvesnė ir žinoma, ypač džiugina figūros pokyčiai. Artėjant vasarai, norisi ir toliau tobulėti bei paryškinti norimas figūros linijas“, – pasakoja klaipėdietė Lijana.

Naujieji metai – pats tinkamiausias laikas pradėti siekti savo tikslų bei pradėti ruošti savo kūną vasarai. Jei vis dar nepasiryžtate pradėti sportuoti, sveikatingumo klubas šeimai „Apelsinas“ kviečia pirmajam, bandomajam apsilankymui klube nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai