Nauja šokių treniruotė Klaipėdoje – „Rock Your Body“!

„Rock Your Body“ – taip vadinasi naujausia šokių treniruotė sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“. „Rock Your Body“ treniruotės esmė – smagiai pajudėti šokio ritmu pagal nuotaikingą muziką, lavinti savo kūną, atsikratyti įtampos ir pasikrauti gerų emocijų. Apie naujausią šokių treniruotę „Apelsine“ pasakoja sveikatingumo specialistas Girėnas Lekys.

Ką reiškia „Rock Your Body“?

„Rock Your Body“ išvertus iš anglų kalbos reiškia „Išjudink savo kūną“. Treniruotės metu mokysimės trumpų ir nesudėtingų junginių pagal skirtingus muzikos stilius: Pop, Electronic Dance, House, Hip-Hop. Derinsime įvairaus tempo judesius – bus ir greitesnių, ir lėtesnių kombinacijų. Tai visgi sveikatingumo treniruotė, tad pradėsime nuo apšilimo ir kūno paruošimo šokiui, tuomet mokysimės įvairių judesių ir juos sujungsime į bendrą „mini šokį“, užbaigsime tempimo pratimais. Man svarbiausia, kad ši treniruotė lavintų kūną ir suteiktų žmonėms daug gerų emocijų!

Kam skirta „Rock Your Body“ treniruotė?

„Rock Your Body“ šokių treniruotėse laukiami visi entuziastai ir tie, kurie norėtų išmokti šokti. Užsiėmimai skirti bet kokio amžiaus žmonėms ir nereikalauja išankstinio fizinio pasiruošimo. Paprasti ir nesudėtingi judesiai bus rodomi po truputį ir kartojami, tad visi garantuotai išmoks. „Rock Your Body“ patiks visiems, kurie mėgsta judėti, nori sužinoti daugiau apie skirtingus šokio stilius ir išmokti šokio pagrindų. Treniruotės esmė – gerai praleisti laiką šokant pagal ritmingą muziką.

Kokia naujosios šokių treniruotės nauda?

Didžiausia treniruotės nauda – tai sudegintos kalorijos, išjudinti visi sąnariai ir raumenys, sustiprintas kūnas ir padailintos jo linijos, pagerinta ištvermė ir širdies veikla. Skirtingo tempo muzika ir judesiai sudėlioti taip, kad pakeltų širdies ritmą palaipsniui, gerintų balanso ir ritmo pojūčius bei koordinaciją. „Rock Your Body“ naudinga tuo, kad padės atsipalaiduoti ir atsiriboti nuo kasdienių darbų, rutinos bei rūpesčių, pagerins nuotaiką ir padidins pasitikėjimą savimi.

Kur ir kada vyks pirmieji užsiėmimai?

„Rock Your Body“ užsiėmimai vyks antradieniais ir penktadieniais nuo 19 val. Antradieniais „Apelsine“, esančiame PC „Vingis“, o penktadieniais – PC „Studlendas“. Pirmoji „Rock Your Body“ treniruotė įvyks vasario 5 d., antradienį, 19 val. sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“, esančiame PC „Vingis (Vingio g. 8). Vasario 8 d., penktadienį, 19 val. pirmoji „Rock Your Body“ treniruotė įvyks PC „Studlendas“ (Herkaus Manto g. 90-1) esančiame „Apelsine“.

Papasakokite apie savo šokio veiklos istoriją.

Dažnai juokauju, kad pirmiau pradėjau šokti nei vaikščioti. Esu iš Palangos, o vaikystėje ten nebuvo man patinkančių šokių stilių užsiėmimų, tad atradau, kur pats galėčiau šokti tik 11 klasėje. Pabaigęs mokyklą tapau šokių studijos „Palangos Vėtrungė“ treneriu ir su šokėjais pasirodydavome įvairiuose konkursuose bei projektuose, vienas garsiausių – „Šok su manimi“. Dabar nusprendžiau karjerą tęsti ir tobulėti sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ – čia vedu skirtingas grupines treniruotes: „Body Pump“, „Total Press“, „Kūno dizainą“, „Kalanetiką“. Į naująją šokių treniruotę „Rock Your Body“ kviečiu visus, kurie nori ne tik sportuoti, bet ir smagiai pašokti!

Daugiau apie treniruotę skaitykite čia: „Rock Your Body“

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! 

Jei nesate klubo narys, kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai