Mūsų klientė Ingrida: atsikračiau 17 kg ir nebejaučiu kelio skausmų!

„Neapsakomas jausmas, kai prisijaukini ir pamilsti sportą. Dar prieš kelis mėnesius tuo patikėti būtų buvę sunku, nes anksčiau man sportas reiškė tik kančią. Mokyklos laikais nelankydavau kūno kultūros pamokų, nes tai labai nepatikdavo. Dabar sportas tapo mano kasdienine gyvenimo dalimi“, – džiaugėsi per kelis mėnesius net 17 kg nereikalingos kūno masės atsikračiusi 24-erių metų mūsų klientė Ingrida Sendrauskaitė.

Bendrai net 109 cm sumažėjusios apimtys ir pamiršti kelio skausmai!

„Progresas buvo gana greitas. Ingrida sportavo 2-3 kartus per savaitę ir jau po pirmojo mėnesio numetė 5 kg! Tikslas buvo atsikratyti 10 kg per 3 mėnesius, bet to pasiekėme net 2 savaitėmis anksčiau. Šiuo metu svoris yra sumažėjęs net 17 kg! O svarbiausia, jog Irngrida tapo pasitikinti savimi, pradėjo dažniau žiūrėti į veidrodį, tapo stipri, išmoko taisyklingai atlikti pratimus, išsiugdė įprotį sveikai maitintis, nuolat judėti ir atsikratė varginančių skausmų. Džiugu, kad rezultatai vis gerėja“, – pasakojo sveikatingumo klubų šeimai „Apelsinas“ trenerė Renata Švelnytė.

 

Įkvėpė ir kitus

Ingrida į „Apelsiną“ atėjo po pirmojo karantino.

„Nes tuo laikotarpio labai priaugau svorio ir pati sau nepatikau, buvo  sunku judėti. Tiesiog tingėjosi ką nors daryti. Norėjosi keistis ir vėl pamilti save. Be to, nebebuvo malonu, kai rūbai darėsi vis mažesni“, – savo ryžto pradėti sportuoti motyvus prisiminė mūsų klientė Indrė.

 

Be to, merginą motyvavo ir šeimos narių palaikymas.

„Sportuoti paragino šeimos nariai, ypač – mama. Tik užsiminus, kad noriu pradėti sportuoti, tai labai ragino eiti dėl savęs ir sveikatos“, – sakė I. Sendrauskaitė.

Jos trenerė Renata Švelnytė puikiai pamena pirmąją judviejų treniruotę ir entuziazmu trykštančias savo klientės akis.

„Per pirmąją treniruotę Ingrida labai stengėsi klausytis, mokytis, dar nedrąsiai, bet su „blizgančiomis akimis“ ėmėsi visų nurodytų užduočių. Toliau sportuojant vis susidurdavome su nedrąsiu žvilgsniu į veidrodį. Vis tekdavo prašyti, kad nuolat pažiūrėtų į save veidrodyje ir išmoktų pati pakoreguoti savo padėtį, tačiau akys vis nusileisdavo žemyn į grindis. Šiuo metu tai pasikeitė, ji drąsi, pamėgo žiūrėti į veidrodį, tapo daug atviresnė ir net pati dabar užkrečia kitus savo energija, gera nuotaika bei motyvacija skaniai ir sveikai maitintis bei reguliariai sportuoti“, – pasakojo „Apelsino“ trenerė Renata.

 

Pati Indrė sakė, kad ši trenerė jai išugdė visai kitokį požiūrį į sportą ir maistą.

„Anksčiau darbe niekada nevalgydavau, nei pusryčių, nei pietų. Ir kai tik pradėjau valgyt per kiekviena pertrauką, tai kolegos labai greitai pastebėjo, kad manyje kažkas keičiasi. Iš pradžių – mityba, o po to jau atėjo ir rezultatai. Kolegos labai palaikė, liepė nesustoti. Kuo toliau, tuo daugiau žmonių pastebėjo, kad keičiuosi į gerąją pusę. Nebuvo neigiamų komentarų, visi tik teigiami. O  labiausiai man patiko tai, kad aplinkiniai žmones susidomėjo mano mityba ir bandydavo valgyti sveikiau. Klausdavo net įvairių receptų. Mano mama, matydama rezultatus, taip pat gerokai pakeitė savo mitybą – atsisakė kai kurių produktų“, – pasakojo Ingrida.

 

Ryžtinga žinutė trenerei

Anot trenerės Renatos, būtent Ingridos užsispyrimas, ryžtas ir begalinis noras keistis padėjo pasiekti puikių rezultatų.

„Ingrida linksma, paprasta, mėgsta pajuokauti ir labai nustebino savo ryžtu, užsispyrimu ir nemažėjančia motyvacija. Pratimus nuo pat pirmų treniruočių atlieka sąžiningai ir iškart buvo galima pastebėti didelį atsidavimą ir nuoširdžias pastangas. Jos motyvacija siekti tikslų ir sportinis charakteris padėjo jai įgyvendinti savo svajones“, – akcentavo „Apelsino“ trenerė.

Ingrida sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ pradėjo lankyti pernai vasarą.

„Šį klubą pasirinkau dėl savo trenerės. Renatą pažinojau iš anksčiau ir, kai sužinojau, kad ji pradeda dirbti trenere, tai iškart supratau, kad noriu treniruotes lankyti būtent pas ją. Tik šiek tiek kaustė baimė. Galiausiai, kaip ir minėjau, po pirmojo karantino suėmiau save į rankas ir parašiau Renatai žinutę: „Noriu sportuoti su tavimi“. Taip ir pradėjome kartu dirbti“, – pasakojo Ingrida.

 

Taip pat mergina atskleidė daug gerųjų savo trenerės savybių.

„Tai nuostabi ir labai nuoširdžiai savo darbą dirbanti trenerė. Tikrai ją rekomenduočiau daugumai. Renata visada stebi kiekvieną pratimo atlikimo judesį. Pagiria, kai atlieki gerai, pataiso, jeigu darai blogai. Su ja gali ir pajuokauti, ir rimtai pakalbėti. O motyvuoja tuo, kad su sporto pagalba ne tik gražiai atrodysi, bet ir jausiesi daug geriau. Mažiau skausmų, daugiau energijos. Nuotaika geresnė“, – sporto privalumus vardijo mūsų klientė Ingrida. 

 

Kelio skausmų – lyg nebūta

Sveikatingumo klubų šeimai „Apelsinas“ trenerė Renata Švelnytė pamena ir tai, kad iš pradžių jos klientė Ingrida be kūną be veriančio skausmo negalėjo atlikti kai kurių pratimų. 

„Pradėjusios sportuoti, susidūrėme su kelio skausmais. Buvo beveik neįmanoma be diskomforto atlikti pratimus, kurie turėjo dominuojantį kelio judesį. Pradėjome nuo mankštos keliams, tada Ingrida mokėsi judesio atlikimo technikos su papildomomis pagalbinėmis priemonėmis: gimnastikos kamuoliu, TRX diržais ir gumomis. Po dviejų mėnesių sporto dar jautėsi šioks toks nepatogumas, bet kelio skausmų jau nebebuvo“, – pasidžiaugė trenerė.

 

Jai antrino Ingrida. „Prieš pradedant sportuoti net nenutuokiau, kad turiu problemą su keliais. Tiesiog tikrai mažai judėdavau. Pradėjus sportuoti, išlindo ši problema. Ties tuo reikėjo dirbti. Pradėjom mažais žingsneliais, kad nebūtų didelių problemų. O po kelių mėnesių skausmas tiesiog dingo. Galėjau drąsiai daryt pratimus be skausmo ir baimės“, – pasidžiaugė mūsų klientė. 

 

Tiems, kuriems vis nedrąsu ateiti į sporto klubą dėl sąnarių ar kitų kūną varginančių skausmų, R. Švelnytė rekomenduoja nelaukti kol prireiks vaistų ar gydytojų pagalbos. 

„Atvykite pabandyti ir jūs patys pajausite naudą. Sėkmės istorijų mes turime daug, bet viena iš jų gali būti ir jūsų!“ – akcentavo trenerė.

O mūsų klientė Ingrida Sendrauskaitė pabrėžė, kad ties šiais savo pasiekimais sustoti nežada.  

„Vis dar yra labai daug kur tobulėti. Tiek dėl laikysenos, tiek dėl kūno formos. Žmonėms patarčiau labiau pasitikėti treneriais, nes jie tikrai išmano savo darbą ir žino, ką daro. Svarbiausia nebijoti bandyti“, – pabrėžė Ingrida. 

Sveikatingumo klubai šeimai „Apelsinas“ visiems pradedantiesiems siūlo išbandyti nemokamą įvadinę treniruotę, kurios metu treneris atlieka SMART FIT instruktažą. Jo metu atliekama kūno sudėties analizė, bazinių judesių ir laikysenos testavimas, sudaroma mini programa.

 

Pasiryžote imtis savo gyvenime permainų? Registruokitės ČIA.

 

Mūsų klubus rasite PC „Grandus“ (Taikos pr. 66A) ir PC „Studlendas“ (H. Manto g. 90).

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai