Moterų lieknėjimo varžybos – motyvacija atsikratyti nereikalingų kilogramų

Nuoseklus svorio metimo procesas reikalauja daug valios pastangų ir ryžto, o pasiekti savo užsibrėžtą tikslą kartais gali būti ypač sunku. Tam, kad padėtų moterims lengviau ir greičiau padailinti savo figūrą ir pavasarį pasitikti gražioms, sveikatingumo klubo šeimai „Apelsinas“ asmeninis treneris – kineziterapeutas Ovidijus Čepaitis nusprendė surengti moterų lieknėjimo varžybas.

Varžybos – motyvacija lieknėti

„Apelsino“ sveikatingumo specialistas Ovidijus Čepaitis po Naujųjų metų sugalvojo paskatinti individualiai treniruojamas moteris sudalyvauti lieknėjimo varžybose. „Artėjant pavasariui moterys stengiasi sulieknėti ir padailinti savo figūrą. Iš patirties žinau, kad įvairūs konkursai, motyvaciją siekti savo tikslų visuomet padidina, todėl nusprendžiau surengti lieknėjimo varžybas tarp savo treniruojamų klienčių“, – apie savo idėją pasakoja „Apelsino“ treneris. Lieknėjimo varžybose dalyvavo 8 moterys, kurios nuo sausio 9 d. iki kovo 1 d. rungtyniavo tarpusavyje, kuri pasieks geriausių rezultatų ir numes daugiausiai svorio.

Pirmoji vieta – Olga Ignatenko

Olga Ignatenko„Aš laimėsiu“, – buvo patys pirmieji Olgos Ignatenko (38 m.) žodžiai, kai moteris nusprendė sudalyvauti lieknėjimo varžybose. Olgos pokytis buvo didžiausias – ji atsikratė 10 kilogramų svorio. „Jau pačią pirmą varžybų dieną pasakiau, kad laimėsiu. Išsikėliau tikslą numesti 10 kilogramų ir šio tikslo pasiekiau. Esu azartiška, man patinka sportuoti ir dalyvauti varžybose. Labiausiai norėjau pati sau įrodyti, kad galiu laimėti – ir įrodžiau. Dabar jaučiuosi puikiai, labai lengvai“, – pasakoja pirmosios vietos nugalėtoja.

Olga sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ sportuoja jau daugiau nei 3 metus – medikė sporto malonumą ir naudą sveikatai atrado siekdama atsikratyti nugaros skausmų. „Nuo pat pradžių sportuoju su asmeniniu treneriu Ovidijumi, per visa šį laiką jau atsikračiau 20 kilogramų svorio ir įveikiau sveikatos problemas. Anksčiau tekdavo kartą per metus sveikatą stiprinti ir nugaros skausmus malšinti sanatorijoje, o dabar pati geriausia mano reabilitacija yra sportas“, – džiaugiasi nuolatinė „Apelsino“ klientė O. Ignatenko.

Antroji vieta – Giedrė Katkuvienė

Giedrė Katkuvienė

Giedrės pergalė buvo netikėta ir maloniai nustebino tiek patį trenerį, tiek ir pačią moterį. G. Katkuvienė (38 m.) per mažiau nei 2 mėnesius atsikratė 8 kilogramų svorio. „Tikrai nesitikėjau laimėti antrąją vietą, nes dalyvavo 8 merginos, o pirmosios vietos nugalėtoja buvo aiški. Konkursas suteikė daug motyvacijos ir noro pasiekti geresnių rezultatų, o norint pasiekti rezultatų, reikia įdėti ir pastangų. Sunkiausias darbas buvo ne sporto salėje, bet virtuvėje – atsisakyti cukraus, alkoholio, valgyti kuo mažiau miltinių produktų“, – sako antrosios vietos nugalėtoja.

Giedrė sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ sportuoja nuo vasaros galo kartu su asmeniniu treneriu Ovidijumi ir savarankiškai pagal sudarytą individualią sporto programą. „Pasitikėjimo savo jėgomis man netrūksta, o sportuodama jaučiuosi daug energingesnė, pagerėjo mano miego kokybė ir ypač fizinė sveikata. Iš pradžių sportavau kitame sporto klube, tačiau draugė parekomendavo išbandyti „Apelsiną“ ir pasirinkti asmenines treniruotes su Ovidijumi. Esu patenkinta „Apelsino“ atmosfera ir profesionaliu trenerio darbu. Supranta, kad greitai numesti svorį yra įmanoma, tačiau svarbiausia išmokti pasiektus rezultatus išlaikyti ilguoju laikotarpiu. Po varžybų mano tikslas ir toliau sportuoti bei numesti dar daugiau svorio“, – savo patirtimi ir tikslais dalinasi G. Katkuvienė.

Trečioji vieta – Vaida Jonaitienė

Vaida Jonaitienė

„Puikiai žinau, kad galėjau pasirodyti geriau“, – sako trečiosios vietos nugalėtoja Vaida Jonaitienė (45 m.). Moteris dalyvaudama lieknėjimo varžybose atsikratė 7 kilogramų svorio. „Bet kokiu atveju džiaugiuosi savo pasiektais rezultatais ir šios varžybos tapo dar didesne motyvacija pasiekti geresnių rezultatų. Didžiuojuosi, kad nugalėjau visas šventes ir progas skaniai pavalgyti. Gavau daug komplimentų dėl savo ryžto ir pasiekimų, o dėmesys visada skatina nepasiduoti ir judėti pirmyn“, – pasakoja trečiosios vietos nugalėtoja.

Vaida sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ yra įsigijusi jau antrą iš eilės metinę narystę ir yra ištikima klubo klientė. „Kartu su draugėmis sportuojame nuo pat „Apelsino“ atidarymo. Esu grupinių treniruočių fanė ir lankausi klube 5 kartus per savaitę. Labai mėgstu „Step“, „Body Pump“, kūno dizaino ir funkcinę treniruotes, taip pat ruošiuosi išbandyti naująją „Rock Your Body“ treniruotę. Individualiai sportuoti kartu su treneriu Ovidijumi man taip pat labai patinka ir matau, kad pasiekiu daug geresnių rezultatų. Sportas man suteikia daug geros nuotaikos ir jaunatviškumo“, – džiaugiasi V. Jonaitienė.

Penktoji vieta – Justina Čiukšytė

Justina ČiukšytėNors Justina Čiukšytė (27 m.) lieknėjimo varžybose neužėmė pirmųjų vietų, tačiau moteris džiaugiasi savo pasiektais rezultatais ir savijautos pokyčiais. „Po konkurso jaučiuosi stipresnė, energingesnė, žvalesnė tiek dėl reguliaraus sporto, tiek ir dėl sveikesnės  mitybos. Ovidijaus varžybose nusprendžiau dalyvauti, nes praėjus švenčių maratonui, organizmas reikalavo didžiojo išsivalymo. Norėjau atsikratyti per žiemos šventes sukauptų kilogramų, sutvirtėti ir išsiugdyti sveikos mitybos įpročius“, – sako penktosios vietos laimėtoja.

Justina „Apelsine“ lankosi nuo pat paauglystės, o rimčiau sportuoja 2 metus. „Man patinka „Apelsine“, nes visada kolektyvas pasitinka su šypsena, visi malonūs, sporto įrangos netrūksta, čia dirba profesionalūs treneriai, o su Ovidijumi sportuoti beveik tas pats, kas susitikti su geru draugu – vienas malonumas. Smagu, kad treneris suorganizavo šį konkursą – nors svoris man tirpo itin lėtai ir numečiau tik 4 kilogramus, bet išvaizdos pokyčiai džiugina akis“, – patirtimi dalinasi J. Čiukšytė.

„Apelsine“ dirbantys profesionalūs sveikatingumo specialistai jums padės pasiekti užsibrėžtų tikslų pagal jūsų individualią sveikatos ir fizinę būklę.

Jei nesate klubo narys, kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai