Moteriškąją energiją suaktyvinanti treniruotė – „Body Flex“

Moters grožis ir laimė yra neatsiejami nuo geros sveikatos ir savijautos puoselėjimo. Rūpestis savo vidine moteriška energija padeda jaustis žvalioms ir būti aktyvioms. Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ vyksta moterims subalansuota studija „Body Flex“ – visame pasaulyje populiari treniruotė, prieinama kiekvienai moteriai nepaisant jos amžiaus ar fizinio pasirengimo. Apie „Body Flex“ studiją „Apelsine“ pasakoja grupinių treniruočių vadovė ir „Body Flex“ pradininkė Klaipėdoje – Kristina Kesminienė.

Kuo ypatinga „Body Flex“ studija moterims?

„Body Flex“ studija moterims – tai sveikatinanti 10-ies dienų treniruočių programa, skirta visoms moterims, kurios nori pasiekti pokyčių greitai ir be didelių pastangų. Pratimai visiškai nesudėtingi, o juos atlikti gali kiekviena, net ir anksčiau nesportavusi moteris. Sveikata, energija ir savijauta – svarbiausios gerai moters gyvenimo kokybei reikalingos savybės, kurios būtent ir yra suaktyvinamos „Body Flex“ treniruočių metu.

Kokių rezultatų pasiekia dalyvės?

„Body Flex“ studijos metu matuojame ne numestus kilogramus, bet sumažėjusias kūno apimtis – po 10-ies treniruočių, bendros kūno apimtys liemens, klubų ir krūtinės srityse sumažėja net iki 35 centimetrų. Figūros pokyčiai ir dailesnės kūno linijos visada džiugina kiekvieną dalyvę, tačiau labiausiai nustebina geresnės sveikatos ir savijautos rezultatai. „Body Flex“ treniruotės spartina kraujotaką ir medžiagų apykaitą, stiprina imunitetą, padidėja darbingumas ir atsiranda daugiau energijos. Dalyvės stebisi, kai vietoj 8 valandų miego, joms pradeda užtekti 6 valandų, nes pagerėja miego kokybė ir organizmas greičiau atsistato.

Kokia „Body Flex“ treniruočių nauda sveikatai?

Organizmui senstant, mūsų kvėpavimas tampa vis labiau paviršinis, prastėja kvėpavimo kokybė, todėl atsiranda daug sveikatos problemų. „Body Flex“ esmė yra gilus diafragminis kvėpavimas, derinamas su tempimo pratimais. Deguonis spartina kraujotaką – taip palaipsniui naikinamas celiulitas ir dailinamos kūno formos, deguonis degina riebalus tose kūno vietose, kurios yra įtemptos arba suspaustos. „Body Flex“ sumažina silpnumo jausmą ir galvos skausmus, gydo sinusitą, bronchitą, kosulį, astmą, virškinamojo trakto negalavimus. Padidėjęs fizinis aktyvumas padeda išvengti depresijos, kovoti su stresu ir ramina nervų sistemą

Kam labiausiai patartumėte dalyvauti „Body Flex“ studijoje?

„Body Flex“ treniruotės tinka visoms moterims, kurios nenori lieti prakaito treniruoklių salėje arba dalyvauti aukšto intensyvumo grupinėse treniruotėse. Net jei sportuojate pirmą kartą ar grįžtate po ilgos pertraukos – galite nedvejodamos sudalyvauti „Body Flex“ studijoje moterims. Pratimai paprasti ir saugūs, nereikalauja fizinio pajėgumo, todėl mankšta tiks netgi turintiems sąnarių ar stuburo problemų ir padės jas išspręsti. Programa ypač efektyvi moterims, siekiančioms atsikratyti viršsvorio bei mamoms, norinčioms atgauti iki gimdymo turėtą dailią figūrą. Mankšta ypatinga tuo, kad išmokus pagrindinius pratimus, ją patogu ir paprasta atlikti namuose. „Body Flex“ atgaivina tiek fiziškai, tiek ir dvasiškai, o po treniruočių nejausite raumenų skausmo ar nuovargio, priešingai – jausitės pailsėjusios, žvalios ir energingos!

„Judėjimas gali pakeisti visus pasaulio vaistus, bet jokie vaistai negali pakeisti judėjimo!“, – sako „Body Flex“ studijos moterims vadovė Kristina Kesminienė.

„Body Flex“ studija moterims „Apelsine“ startuoja jau nuo kovo 18 d.

Vietų skaičius ribotas, tad skubėkite registruotis: bit.ly/BodyFlexApelsine

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai