Noras sulieknėti gali išsipildyti! „Lieknėjimo akademija“ – tai 10 savaičių programa moterims, siekiančioms ilgalaikių išvaizdos ir savijautos pokyčių. Sportuojant „Apelsine“ amžiui ribų nėra, kaip ir norimų numesti kilogramų skaičiui. „Lieknėjimo akademijos“ metu vyksta asmeninės konsultacijos, individualios treniruotės su sveikatingumo specialistais bei užsiėmimai mažomis grupelėmis, kur visos dalyvės susirenka dėl to paties tikslo – atsikratyti trukdančio džiaugtis svorio. „Apelsino“ klientė Vida Rumšienė (58 m.) po „Lieknėjimo akademijos“ jaučiasi ne tik gražesnė, bet ir sveikesnė bei laimingesnė. Klaipėdietė dalinasi savo istorija ir patirtimi.

Kaip sugalvojote dalyvauti „Lieknėjimo akademijoje“?

Sveikatingumo klube „Apelsinas“ sportuoju jau 2-ejus metus. Pradėti buvo labai baisu, nes anksčiau buvau nesportavusi ir tai buvo pirmasis kartas. Galvojau, kad į sporto klubą einantys žmonės yra gražūs, sportiški, o aš dėl savo figūros kompleksavau. Tik išdrįsusi ateiti į „Apelsiną“, šiuos kompleksus nugalėjau. Nusprendžiau išbandyti „Lieknėjimo akademiją“, nes patiko projekto idėja, koncentruotas požiūris į tikslą sulieknėti bei siūlomas individualus dėmesys: trenerės dirba tam, kad pasiektume norimų rezultatų per 10 savaičių.

Kokie buvo jūsų tikslai ir kokių rezultatų pasiekėte?

Norėjau sulieknėti, jaustis sveikesnė ir energingesnė, sutvirtėti fiziškai. Esu labai laiminga, kad pasiekiau visų užsibrėžtų tikslų! Per 10 savaičių numečiau net 10 kilogramų ir ženkliai sumažėjo kūno apimtys. Prieš tai buvau išbandžiusi įvairiausių svorio metimo būdų, tačiau „Lieknėjimo akademijos“ metu pasiekiau geriausių rezultatų, o svarbiausia, kad jie ilgalaikiai. Dabar jaučiuosi žvalesnė, veiklesnė ir daug geresnės nuotaikos. Pastebėjau, kad tapau fiziškai stipresnė, lankstesnė ir judresnė. Mano teigiamus pokyčius pastebėjo ir visi aplinkiniai, gavau daug komplimentų.

Kas „Lieknėjimo akademijoje“ patiko labiausiai?

Vienareikšmiškai – VISKAS! Viskas buvo labai naudinga: „SMART“ diagnostika parodė esamą fizinę ir sveikatos būklę, asmeninės konsultacijos, mitybos paskaitos, sudaryta individuali sporto programa pagal norimus pasiekti tikslus ir atsižvelgiant į ištirtus fizinius bei sveikatos duomenis. Labai gerai, kad „Lieknėjimo akademija“ trunka 10 savaičių, atrodo, kad galėtų dar ilgiau, nes visiškai nesinorėjo, kad pasibaigtų. Tą laikotarpį atsakingai eini, sportuoji, laikaisi sudarytos programos, o juk taip ir pasiekiami užsibrėžti tikslai. Didžiulis „Lieknėjimo akademiją“ vedančių trenerių dėmesys ir palaikymas ypač padėjo – motyvavo nepasiduoti.

Kas „Lieknėjimo akademijoje“ buvo sunkiausia?

Sunkiausia buvo išmokti taisyklingai atlikti pratimus. Maniau, kad pratimus darau teisingai, bet treneriai paaiškino ir parodė, kaip reikia juos iš tikrųjų atlikti, kad nepakenkčiau sau ir pratimai būtų veiksmingi. Taip pat buvo sunku laikytis sveikos mitybos principų, o ypač nepersivalgyti vakarais. Iš pradžių „SMART“ diagnostikos rezultatai parodė, kad organizmui trūksta vandens. „Lieknėjimo akademijos“ metu įveikiau šią problemą ir pripratau vandens gerti daugiau – dabar organizme jo pakanka. Atlikus „SMART“ diagnostiką buvo lengviau suvokti, kas ir kodėl vyksta mano kūne, dėl kokių priežasčių jaučiuosi blogai ir ką daryti kitaip, kad lieknėjimo procesas vyktų sėkmingai bei pagerėtų sveikata ir savijauta.

Kaip vertinate „Apelsiną“, ar rekomenduotumėte išbandyti kitiems?

Dabar „Apelsine“ jaučiuosi drąsiai, lyg būčiau namuose. Sportuoju Studlende – man čia labai patinka „Apelsino“ atmosfera ir kuriama draugiška aplinka. Be galo nuoširdus trenerių bendravimas ir dėmesys treniruočių metu – jie padeda ir konsultuoja, prižiūri, ar taisyklingai atliekami pratimai, motyvuoja. Iš „Apelsino“ visada išeinu spinduliuojanti gera nuotaika.Taip pat noriu išbandyti Granduse esantį „Apelsiną“, nes girdėjau daug gerų atsiliepimų. Žinoma, kad rekomenduočiau kitiems – turintiems tikslą pradėti sportuoti ir pasiekti norimų pokyčių. O jeigu norite sulieknėti, patariu nedvejoti ir sudalyvauti „Lieknėjimo akademijoje“ – man tai buvo geriausia patirtis ir veiksmingiausias būdas numesti svorio. Svarbiausia, kad jaučiuosi sveika ir laiminga!

Kviečiame registruotis į „Lieknėjimo akademiją“!

Renkama nauja „Lieknėjimo akademijos“ grupė. Užsiėmimus pradėsime nuo spalio 8 d. Programa moterims vyks 10 savaičių Studlende esančiame „Apelsine“. Skubėkite registruotis čia

Lieknėjimo akademijos kaina klubo svečiams 299 Eur, klubo klientams 249 Eur.

Daugiau apie Lieknėjimo akademiją sužinokite čia

Į „Lieknėjimo akademiją“ įskaičiuota:

  • SMART diagnostika (45€ vertė)
  • 3 mėn. abonementas (126€ vertė)
  • Individualios treniruotės su asmenine trenere (75€ vertė)
  • Individualios treniruotės mažomis grupelėmis (75€ vertė)
  • Rėmėjų dovanos kiekvienai dalyvei (37 € vertė)
  • Pagrindinis prizas daugiausiai numetusiai svorio (100€ vertė)

Jums nemokamai priklausys šios paslaugos:

  • Individuali sporto programa
  • Individualių treniruočių programa
  • Individuali mitybos konsultacija
  • Mitybos paskaitos
  • Teisingo sporto pamokos
  • Asmeninio trenerio priežiūra viso projekto metu

Net 3 mėn. priklausys neribotos:

  • Konsultacijos
  • Treniruotės treniruoklių salėje
  • Grupinės treniruotės

„Lieknėjimo akademijoje“ per 10 savaičių atsikratysite iki 10 kilogramų svorio ir sumažinsite apimtis net iki 50 centimetrų!