„Kūno dizaino“ treniruotės apima visas raumenų grupes

Nuolat sportuojantys ir aktyviai gyvenantys žmonės nejaučia nei figūros, nei sveikatos problemų – nugaros ir sąnarių skausmų, jų nekankina nemiga ar bloga nuotaika. Kai žmogus nuolat juda ir sportuoja, jis lengvai pripranta prie pozityvaus gyvenimo būdo ir geros sveikatos. Klaipėdietė Renata Skubutienė (49 m.) sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ sportuoja jau daug metų, moteris lanko grupinius užsiėmimus ir rekomenduoja išbandyti „Kūno dizainą“.

Kodėl renkatės sportą „Apelsine“?

Sportas – tai mano viso gyvenimo būdas, o „Apelsine“ sportuoju nuo pat jo atidarymo PC „Grandus“. Būtent čia man yra strategiškai patogiausia vieta, netoli namų ir patogus privažiavimas. Renkuosi grupines treniruotes, nes patinka sportuoti ne vienai, o kartu su grupe. „Apelsine“ sportuoja daug mano draugų ir pažįstamų, todėl labai smagu juos čia sutikti ir sportuoti kartu, atsiranda dar daugiau motyvacijos.

Kaip jaučiatės lankydama grupines treniruotes?

Kas nenori sportuoti, tas ieško pasiteisinimų, o kas nori – laiko. Aš visuomet atrandu laiko sportui „Apelsine“, nes žinau, kad daug geriau jausiuosi. Treniruotės padeda ne tik fiziškai sustiprėti, bet ir psichologiškai pailsėti po darbo, būti produktyvesnei. Gera muzika ir geri treneriai padeda iškrauti neigiamas ir pasikrauti teigiamų emocijų.

Kūno dizainas

Kaip vertinate „Kūno dizaino“ treniruotes?

Esu išbandžiusi visas „Apelsino“ grupines treniruotes, nes mėgstu įvairovę. Visgi viena naudingiausių grupinių treniruočių – tai „Kūno dizainas“. Treniruotė apima visas raumenų grupes ir tinka tiek pradedantiesiems, tiek jau pažengusiems. Atėjus vakare į „Kūno dizaino“ užsiėmimą „Apelsine“, salė būna visiškai pilna ir žmonės netgi ne visada telpa. Trenerė Eglė Miknevičiūtė visada labai aktyviai ir su gera nuotaika veda „Kūno dizaino“ užsiėmimus, jos treniruočių metodika man labai patinka, o valanda sporto ypač greitai prabėga.

Kokių rezultatų pasiekėte sportuodama „Apelsine“?

Sportuoju dažniausiai 4–5 kartus per savaitę, nes renkuosi aktyvų gyvenimo būdą ir kūnui natūraliai reikalingas judėjimas. Tikrai nesiskundžiu nei figūra, nei sveikata, turbūt todėl, kad daug metų sportuoju ir gaunu reikalingą fizinį krūvį. Visa šeima esame sportiški, laisvalaikį leidžiame aktyviai, keliaujame, važinėjame dviračiais. Nuo sporto visada viskas geriau –atsiranda režimas, džiaugiuosi tobulai gera miego kokybe, atsiranda daugiau laimės.

Daugiau apie treniruotės naudą skaitykite čia: „Kūno dizainas“

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! 

Jei nesate klubo narys, kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai