Kūno balanso treniruotė puikiai tiks norintiems atsikratyti įtampos, sustiprinti savo pilvo presą, nugarą ir kojas, pagerinti laikyseną bei atrasti pusiausvyrą ne tik kūne, bet ir sieloje. Tai lėta, nesudėtinga mankšta, kurios pagrindą sudaro jogos, tai chi ir pilateso pratimai. „Subalansavus savo kūną taps daug lengviau pasiekti gyvenimo harmonijos“, – savo atsiliepimu apie kūno balanso užsiėmimą dalinasi sveikatingumo klubo „Apelsinas“ klientė Indrė Sosulienė (33 m.).

Kodėl nusprendėte sportuoti „Apelsine“?

Prieš 5 metus pradėjau sportuoti „Apelsine“, nes norėjau sulieknėti ir atsikratyti 5 – 6 kilogramų. „Apelsinas“ Klaipėdoje yra populiarus, tad apsispręsti, kurį sporto klubą pasirinkti, sudėtinga tikrai nebuvo. Pirmą kartą galėjau išbandyti grupinius užsiėmimus bei treniruoklių salę nemokamai ir „Apelsine“ sportuoti pasilikau iki šiol. Didelis grupinių treniruočių pasirinkimas, maloniai bendraujantis kolektyvas ir pozityvias emocijas sukelianti aplinka pateisino visus mano lūkesčius.

Kaip vertinate „Apelsine“ vykstančias grupines treniruotes?

Labai gerai! Man daug labiau patinka sportuoti grupiniuose užsiėmimuose nei treniruoklių salėje. Per 5 metus išbandžiau daug „Apelsine“ vykstančių užsiėmimų ir pasirinkau lankyti kalanetikos, funkcinę bei kūno balanso treniruotes. Svarbiausia, kad grupiniuose užsiėmimuose man niekada nebūna nuobodu. Motyvuoja tai, kad kartu sportuoja daugiau žmonių – tai skatina stengtis ir neleidžia pasiduoti.

Kas labiausiai patinka kūno balanso užsiėmimuose?

Kūno balanso treniruotės metu atitrūkstu nuo intensyvaus gyvenimo tempo ir kasdienio bėgimo. Atsipalaiduoju ir dingsta stresas bei rūpesčiai. Kūno balanso užsiėmimas – pati geriausia terapija. Labiausiai patinka kūno valdymo ir balansavimo pratimai. Iš pradžių juos atlikti buvo sunku, tačiau lankydama treniruotes, jau po kelių mėnesių pajutau, kad tampa daug lengviau išlaikyti savo kūno balansą.

Kokių rezultatų pasiekėte lankydama kūno balanso treniruotes?

Nesilaikydama jokių dietų numečiau dvigubai daugiau nei norėjau – net 10 kilogramų! Aišku, šiuos rezultatus pasiekiau ne per trumpą laiką, o palaipsniui per keletą metų. Labai sutvirtėjo visas kūnas: pilvo presas, nugara, kojos. Visiškai praėjo nugaros ir kelio sąnario skausmai. Manau, kad mano svorio metimo ir geros savijautos paslaptis –sportuoti visuomet einu su didžiausiu malonumu ir tai tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi. Nesvarbu, koks oras, į treniruotes einu 3 – 4 kartus per savaitę, nes „Apelsine“ man visada šviečia saulė!

Daugiau apie kūno balanso treniruočių naudą sužinokite čia: Kūno balanso treniruotės

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! Jei vis dar nesate klubo narys, išbandyti kūno balanso užsiėmimus nemokamai galite ir Jūs bet kuriame „Apelsine“. Užsiregistruoti galite čia.