Jei siekiate lieknėti sveikai, o tuo pačiu pagerinti savo fizinę formą – sveikatingumo klubuose šeimai „Apelsinas“ vyksta „Boot Camp“ treniruotės. Tai aukšto intensyvumo grupiniai užsiėmimai, kurių metu greitai sudeginamos kalorijos ir tikslingai stiprinamas visas kūnas. „Boot Camp“ treniruotėse sportuoja ne tik moterys, bet ir vyrai, o klaipėdietis Jurijus Igoninas (41 m.) lankydamas šiuos užsiėmimus „Apelsine“ atsikratė net 12 kilogramų svorio.

 Sėkmės paslaptis: aktyvus sportas „Apelsine“ ir suderinta mityba

 Jurijus sportuoja nuo pat jaunystės, „Apelsiną“ išbandė prieš 2-ejus metus ir nuo tada čia lanko „Boot Camp“ treniruotes. „3–4 kartus per savaitę sportuoju „Apelsine“ – tai aukšto lygio sporto klubas, kuriame kaina atitinka kokybę, čia yra visi reikalingi treniruokliai bei ypač geras grupinių treniruočių pasirinkimas. Man labiausiai patinka būtent „Boot Camp“ treniruotės, kuriose aš dažniausiai ir sportuoju“, – sako Jurijus. Klaipėdietis džiaugiasi žymiai sulieknėjęs, suderinęs mitybą ir labai pagerinęs savo fizinę būklę. „Numečiau 12 kilogramų svorio – man tai didelis pokytis. Žinau, kad svoris nukrito ne tik dėl aktyvaus sporto, bet ir dėl suderintos mitybos. Dabar valgau liesą mėsą, daug daržovių, kiaušinius, varškę. Kūno sudėties analizė, kurią atlieku „Apelsine“ rodo, kad daugiau nei per pusę sumažėjo riebalų ir padidėjo raumenų kiekis“, – savo patirtimi dalinasi J. Igoninas.

 „Boot Camp“ treniruotės efektyviai degina riebalus ir stiprina kūną

 Daugiau nei 15 metų trenerio patirtį turintis ir 3 metus „Boot Camp“ užsiėmimus vedantis „Apelsino“ sveikatingumo specialistas Darius Strakšys pabrėžia, kad treniruotėse atliekami jėgos ir aerobikos pratimai efektyviai degina riebalus, padeda ugdyti fizinę ištvermę, raumenų jėgą, formuoti tvirtą ir stangrų kūną. „Per valandą „Boot Camp“ užsiėmime atliekame daug įvairių pratimų, kurie skirti lavinti skirtingas raumenų grupes – taip dirba ir stiprėja visas kūnas, ugdoma jėga, ištvermė ir balansas. Tai intensyvi kardio treniruotė, skirta svorio metimui ir taip pat labai naudinga sveikatai: stiprina širdį ir kraujagysles, gerina kraujotaką ir greitina medžiagų apykaitą. Jei jūsų tikslas priešingas, tai yra masės auginimas, tuomet siūlyčiau rinktis treniruoklių salę. Jei siekiate atsikratyti svorio, tuomet reikėtų 2 kartus per savaitę lankyti „Boot Camp“, tuo pačiu derinti mitybą ir sportą treniruoklių salėje arba kitus grupinius užsiėmimus. Viskas priklauso nuo jūsų asmeninių poreikių bei norų ir individualios fizinės bei sveikatos būklės“, – sako sveikatingumo specialistas.

 Pirmoji treniruotė tapo iššūkiu nepasiduoti

 „Apelsino“ klientas Jurijus pasakoja, kad iki šiol prisimena savo pirmąją  „Boot Camp“ treniruotę, kuri pasirodė nelengvas iššūkis. „Pirmos treniruotės metu aš nežinojau, kaip vyksta treniruotė, tad pirmai pratimų serijai atidaviau visas savo jėgas. Pamačiau, kad laukia dar du pratimų pakartojimų ratai ir galvojau, kad viskas – nebeištversiu. Treniruotę, žinoma, įveikiau, nepasidaviau ir supratau, kad reikia lankyti „Boot Camp“ užsiėmimus, nes jie tikrai atneša daug naudos“, – prisimena Jurijus. Treniruotes vedantis D. Strakšys naujokams pataria per pirmąjį užsiėmimą nepersistengti ir pratimus atlikti savo tempu, o intensyvumą didintį vėliau. „Į „Boot Camp“ treniruotes gali ateiti visi. Aišku, tiems, kurie jau sportavę, visuomet bus lengviau. Naujokams svarbu pirmosios treniruotės metu nepersistengti ir nekankinti savęs. Pratimus atliekame ratu, tad po kiekvieno pratimo galima padaryti pertrauką ir pailsėti, taip pat atlikti lengvesnę pratimo versiją ar mažiau pakartojimų. Trečios treniruotės metu jau matysite, kaip tobulėjate ir pratimus galėsite atlikti be praleidimų “, – rekomenduoja „Apelsino“ treneris.

Motyvuojantys treneriai, geros emocijos ir tikslas gyventi sveikiau

Sportuodamas „Apelsine“ klaipėdietis pradėjo gyventi sveikiau. „Sportas skatina palaikyti gerą kūno formą ir rinktis aktyvų gyvenimo būdą. „Apelsine“ vykstančiose treniruotėse jaučiuosi labai gerai: čia ypač draugiška aplinka ir dirba motyvuojantys treneriai. Svarbiausia, kad iš „Boot Camp“ užsiėmimų visada išeinu gerai nusiteikęs ir kokybiškai pailsėjęs nuo darbų“, – džiaugiasi J. Igoninas. „Apelsino“ sveikatingumo specialistai to ir siekia  – kad sportas suteiktų ir gerų rezultatų, ir gerų emocijų. „Mane, kaip trenerį, motyvuoja žmonių noras siekti savo tikslų ir stiprinti savo fizinę būklę. Smagu matyti, kad sportuojantys „Apelsine“ jaučiasi laimingi ir jiems čia patinka“, –  pasakoja treneris Darius. „Boot Camp“ užsiėmimai taip pat populiarūs tarp policininkų, gaisrininkų ar kitų profesijų žmonių, kuriems aktualus fizinio pasirengimo tobulinimas.

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! Jei nesate klubo narys, kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“, o taip pat apsilankyti „Boot Camp“ užsiėmimuose.
Registracija išbandyti „Apelsiną“

Daugiau apie treniruotes skaitykite čia: „Boot Camp“