Kalėdinis mėnuo sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“

Gruodis – pirmasis žiemos mėnuo, kai pradedame skaičiuoti dienas iki šv. Kalėdų. Miestą ir namus užplūsta šventinė nuotaika, pradedame galvoti, ką padovanosime artimiesiems, ir kuriame tikslus Naujiesiems metams. Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ kalėdinis mėnuo džiugina klaipėdiečius ypatingais pasiūlymais ir šventiniais renginiais.

Metinė narystė už kalėdinę kainą

Daugelis mūsų pasižadame nuo kitų metų pradėti sportuoti ir gyventi sveikiau. Tam, kad nereikėtų savo norų ir tikslų vis atidėlioti, „Apelsinas“ visą gruodžio mėnesį siūlo įsigyti metinę sveikatingumo klubo narystę už specialią kainą: nuo 30 eurų per mėnesį. Visi gruodį įsigiję metines narystes „Apelsino“ klubuose, esančiuose PC „Studlendas“, PC „Grandus“ arba PC „Vingis“, gaus vertingų dovanų ir dalyvaus kalėdinėje loterijoje. Gruodžio 27 d. net trys laimingieji laimės romantiškus pakvietimus dviems į didžiausią poilsio ir sveikatinimo kompleksą Vakarų Lietuvoje „Atostogų parkas“. Čia laimėtojai mėgausis prabangia nakvyne ir baseinų bei pirčių malonumais.

Metinės narystės privalumai

„Apelsino“ metinę narystę turėti verta, nes sveikatingumo specialistai pasirūpins jumis jau nuo pat pirmojo apsilankymo klube. Dovanų gausite kūno sudėties analizę (15 eurų vertė), „SMART“ diagnostiką (45 eurų vertė), du sveikos mitybos planus (60 eurų vertė), 4 asmenines treniruotes su sveikatingumo specialistu (70 eurų vertė) bei kitas dovanas. Metines narystes turintys klientai džiaugiasi galimybę sportuoti ne tik treniruoklių salėje, bet naudojasi funkcine sale ir lankosi grupinėse treniruotėse nemokamai. Taip pat mėgaujasi pirties malonumais, sveikatingumo klubo renginiuose lankosi nemokamai, o turintys vaikučių gali palikti juos žaisti vaikų kambaryje. Ypatinga metines narystes turinčių klientų privilegija – 50 procentų nuolaida vandens pramogoms „Atostogų parke“. „Norime, kad kiekvienas sportuojantis „Apelsine“ galėtų didžiuotis, jog gauna didžiausią galimą vertę ir jaustųsi laimingas“, – klientų svarbą pabrėžia „Apelsino“ vadovas Tomas Kesminas.

Dovanų kuponai

Savo artimiesiems švenčių proga linkime sveikatos, tačiau galime ją padovanoti. Paprasta, bet nepaprastai naudinga kalėdinės dovanos idėja – sveikatingumo klubo šeimai „Apelsino“ dovanų kuponas. Tokia dovana pradžiugins tiek jau sportuojančius, o labiausiai – norinčius, bet vis nepasiryžtančius pradėti sportuoti. Dovanų kuponą padovanoti galite mamai, tėčiui, močiutei, seneliui, sesei, broliui, draugams ir kitiems svarbiems žmonėms. Į „Apelsiną“ sportuoti ateina ne tik norintys padailinti savo figūrą, bet ir išspręsti sveikatos problemas. Čia sportuojantys, pagal naujausią „SMART“ metodiką, kartu su profesionalių asmeninių trenerių bei kineziterapeutų pagalba, išsprendžia nugaros ir sąnarių skausmų, laikysenos, antsvorio ir kitas pilnaverčiu gyvenimu džiaugtis trukdančias problemas. Svarbiausia, kad judėjimas ir sveikas sportas jaunina, pakelia nuotaiką, suteikia daugiau energijos ir pasitikėjimo savimi. Dovanų kuponus įsigyti galite „Apelsino“ klubuose arba internetinėje parduotuvėje. Dovanų kuponus įsigyti galite čia

Šventiniai renginiai

Gruodžio 9 d., sekmadienį, 11 val. sveikatingumo klube „Apelsinas“, esančiame PC „Studlendas“ vyks „Body Pump 108“ naujausios programos pristatymas. „Body Pump“ – tai populiariausia pasaulyje treniruotė, kurios metu skamba nuotaikinga ritmiška muzika, o atliekami pratimai skirti deginti kalorijoms, tad svoris tirpsta labai greitai, o kūno raumenys dailiai išryškėja. Registruotis į renginį galite čia

Sausio 5 d. sveikatingumo klube „Apelsinas“, esančiame PC „Studlendas“ vyks naujametinis „Zumba“ maratonas, kurį ves profesionalus instruktorius Dovydas, labai gerai žinomas tarp visų „Zumba“ fanų. Šis Lotynų Amerikos muzika pulsuojantis, nuotaikingas maratonas pradžiugins visus šokių mėgėjus. Užsiregistruoti į renginius galite „Apelsino“ klubuose arba telefonu.

„Body Flex“ studija moterims

Gruodžio 10 d. prasideda efektyvi apimčių mažinimo programa moterims „Body Flex“. Tai dviejų savaičių, dešimties treniruočių programa, kurios metu apimtys sumažėja net iki 35 centimetrų. „Body Flex“ programa yra paprasta ir saugi, nereikalaujanti fizinio pajėgumo, todėl puikiai tinka įvairaus amžiaus ir skirtingo kūno sudėjimo moterims, norinčioms padailinti savo kūno linijas ir šventes pasitikti gražioms bei energingoms. Taip pat ši programa ypač efektyvi moterims, siekiančioms atsikratyti viršsvorio bei mamoms, norinčioms atgauti iki gimdymo turėtą dailią figūrą. Užsiėmimai vyks vakarais PC „Studlendas“ esančiame „Apelsine“. Registracija ir išsami informacija atvykus į „Apelsiną“ arba telefonu. „Body Flex“ programos paketą įsigyti galite čia

Galimybė išbandyti nemokamai

Jei vis dar dvejojate, ar norėtumėte sportuoti „Apelsine“, sveikatingumo klubas kviečia paslaugas pirmą kartą išbandyti nemokamai. Pirmojo apsilankymo metu, galėsite susipažinti su sveikatingumo klubo „Apelsinas“ aplinka ir čia dirbančiais treneriais, sužinoti atsakymus į jums rūpimus klausimus. Sveikatingumo specialistai jums nemokamai atliks kūno sudėties analizę, kurios metu sužinosite savo biologinį amžių, medžiagų apykaitos rodiklius, riebalų kiekį, vidinių riebalų kiekį, vandens kiekį, kūno masės indeksą, idealų kūno svorį. Pirmajam bandomajam apsilankymui registruotis galite telefonu arba užpildę registracijos formą internete. Registruotis galite čia

Aktualias naujienas ir daugiau informacijos apie sveikatingumo klubo šeimai „Apelsinas“ paslaugas sužinosite internetinėje svetainėje www.apelsinas.lt, Facebook puslapyje: APELSINAS Sveikatingumo klubai, telefonu +37046259922 arba atvykę į „Apelsino“ klubus, esančius PC „Studlendas“, PC „Grandus“ ir PC „Vingis“.

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai