Visoje šalyje daugėja Covid-19 atvejų, o aplinkiniuose rajonuose jau įvestas lokalus karantinas, todėl turime imtis saugumo priemonių, stabdančių galimą viruso plitimą klubuose. Daugelis pakitimų nepatogūs tiek Jums, tiek mums, visiems darbuotojams, todėl iš anksto atsiprašome už sukeltus nepatogumus. Vis dėlto, žinome, kad mūsų sporto bendruomenėje daug pozityvių narių, todėl visi kartu prisitaikysime!

Registracija į grupines treniruotes

Grupinės treniruotės yra labai populiarios ir į jas susirenka daug žmonių, todėl nuo spalio 23 d. į jas bus vykdoma registracija telefonu arba klubuose. Registruotis bus galima į vieną pasirinktą treniruotę sekančią dieną. Registracijos telefonai:

PC Studlendas „Apelsinas” 📞 (8 46) 25 99 22; +370 616 76 116

PC Grandus „Apelsinas” 📞(8 46) 30 45 25; +370 612 22 622

Ilgesni tarpai tarp treniruočių

Nuo spalio 26 d. minimalus tarpas tarp treniruočių bus 15 min., todėl šiek tiek koreguosis grupinių užsiėmimų tvarkaraštis. Vis dėlto, į salę būsite įleidžiami likus 5 min. iki treniruotės, todėl labai prašome atvykti tokiu laiku, kad nereikėtų lūkuriuoti laukiamajame bei pavyktų išlaikyti atstumus.

Vaikučius palikite namuose

Atsižvelgdami į tai, kad Covid-19 labiausiai plinta vaikų ugdymo ir priežiūros įstaigose, o saugaus atstumo tarp vaikų užtikrinti negalime, su dideliu apgailestavimu turime pranešti, kad vaikučius kol kas teks palikti namuose. 

Kaukės ir temperatūros matavimas

Į klubą, kaip ir iki šiol, reikia atvykti su kauke, o sportuoti galima be kaukės. Jums atvykus į klubą, administratorės pasitiks su po kauke paslėpta šypsena ir bekontakčiu termometru. Sportuoti galėsite tik tokiu atveju, jei kūno temperatūra neviršys 37, 3 °C.

Paprasti dalykai, padedantys apsisaugoti 

Nepamirškit pasirūpinti savo rankų higiena – dezinfekuoti rankas skysčiu arba plauti rankas su muilu ne trumpiau nei 20 s. Taip pat, panaudojus treniruoklius ar kitą įrangą prašysime ją nuvalyti dezinfekciniu skysčiu. Dalintis įranga su kitais žmonėmis tol, kol ji nėra dezinfekuota nebus galima.

Kas nutiks su metinėmis narystėmis, jei įsigalios karantinas 

Jei vėl įsigaliotų karantinas ir sportuoti nebūtų galimybės, mokėti už narystę nereiktų. Jei vis dėlto nuspręstumėte susimokėti arba nenutraukti tiesioginio debeto sutarties, apmokėtas laikotarpis, kurio metu dėl ribojimų negalėjote sportuoti, automatiškai prisidėtų prie turimos narystės. Tad bet kokiu atveju, finansinių nuotolių nepatirtumėte.

Mūsų klubų vadybininkės Aistė ir Agnė tiek dabar, tiek tuo atveju, jei prasidėtų karantinas ar būtų taikomi ribojimai, mielai atsakys į Jums rūpimus klausimus.