Sulaukiame vis daugiau klausimų apie galimybę sportuoti po šių metų rugsėjo 13 d. Pagal dabartinius Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimus, nuo 2021 09 13 numatytas visų sporto ir laisvalaikio klubų paslaugų teikimo ribojimas, nurodantis, jog teikti paslaugas bus galima tik tiems asmenims, kurie turi galiojantį galimybių pasą.

Atkreipiame dėmesį, jog šie ribojimai dar nėra įsigalioję. Taip pat, šie ribojimai yra nustatomi valdžios institucijų, ne mūsų, todėl jiems įsigaliojus, kaip ir visos kitos sporto, pramogų ir laisvalaikio vietos, turėsime jų laikytis. Galėsime priimti asmenis tik turinčius GP.

Kaip bus tikrinami galimybių pasai?

Jei numatyti ribojimai (nurodantys, kad sportuoti bus galima tik su galimybių pasu) įsigalios, kiekvieną kartą atvykus į sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas”, administratorei reikės pateikti galiojantį galimybių pasą. 

Asmenys neturintys galiojančio galimybių paso, sportuoti nebus įleisti.

Ką daryti jei neturite galimybių paso?

Galimybių pasą galima gauti po pilnos vakcinacijos arba atlikus mokamą PRG testą. Jei neturite galimy

bių paso — Jūsų narystę galime sustabdyti. Įsigaliojus nurodymams, sportuoti sveikatingumo klubuose šeimai „Apelsinas” galima bus tik su galimybių pasu. 

Ką daryti su turima naryste, jei neturite galimybių paso?

Jei neturėsite galimybių paso, Jūsų narystes galėsime sustabdyti laikotarpiui nuo rugsėjo 13 d. iki lapkričio 30 d. Kreiptis dėl narystės stabdymo galima iki rugsėjo 30 d.

Kreiptis galite telefonais: 8 46 304 525; 8 46 259 922, el. paštu: studlendas@apelsinas.lt arba grandus@apelsinas.lt. Taip pat galite rašyti žinutes mūsų Facebook arba Instagram paskyrose. 

Atkreipiame dėmesį, jog laikotarpis, kurio metu negalėsite sportuoti ir narystė bus sustabdyta, automatiškai prisidės prie turimos narystės arba už tą laikotarpį nereikės mokėti (priklausomai nuo turimos narystės) tad finansinių nuostolių nepatirsite.

Ar vaikams reikia galimybių paso?

Vaikams iki 16 metų galimybių paso nereikia. 

Ar reikės laikytis saugumo reikalavimų?

Į klubą, kaip ir iki šiol, reikia atvykti su kauke, o sportuoti galima be kaukės. Nepamirškit pasirūpinti savo rankų higiena – dezinfekuoti rankas skysčiu arba plauti rankas su muilu ne trumpiau nei 20 s. Taip pat, panaudojus treniruoklius ar kitą įrangą prašysime ją nuvalyti dezinfekciniu skysčiu.

 

Jei turite klausimų, mūsų vadybininkė Agnė mielai į juos atsakys el. paštu: studlendas@apelsinas.lt ir telefonu: +370 616 76 116