Ieškodama pagalbos nuo skausmų, sukūrė tikrą sėkmės istoriją

Klubo „Apelsinas” duris Jolanta Ašmontienė pravėrė šių metų sausį. Moterį jau seniai vargino stuburo, sąnarių skausmai, kuriuos, ji įsitikinusi, nulėmė stovimas darbas ir ilgalaikis nuovargis.

Antsvoris tirpo greitai

Dėl skausmų teko kreiptis ir į medikus, gelbėtis nuskausminamaisiais vaistais. Tačiau savijauta pagerėdavo tik trumpam. „Labai norėjau sau padėti, tad vieną dieną tiesiog nusprendžiau pradėti rimtai treniruotis”,  – prisiminė moteris.

Vos per porą mėnesių ji pasiekė tiek, kad bet kuris galėtų pavydėti.

Jolanta savo nuopelnus vertina kukliai, tačiau jos treneris tikina, jog būtent jos geležinė valia ir sunkus darbas salėje davė puikių vaisių.

„Numesti 20 kilogramų per tris mėnesius – įspūdingas pasiekimas”, – džiaugėsi treneris Darius Galkauskas. Dirbti su motyvuotu ir darbščiu žmogumi jam – vienas malonumas.

Jolanta sportavo ir anksčiau, bet gerų rezultatų treniruojantis savarankiškai taip ir nepavyko pasiekti. Tad sprendimas sportuoti su asmeniniu treneriu jai buvo lemtingas.

„Net nesitikėjau, kad tiek daug galiu pasiekti”, – prisipažino Jolanta.

Kaip jai tai pavyko? „Matyt, tvirtai buvau apsisprendusi keisti gyvenimo būdą, todėl nebuvo taip sunku, kaip maniau. Nors potyrių buvo įvairių. Tie pora mėnesių darbo su treneriu man davė labai daug. Ne tik sustiprėjau fiziškai, bet ir daug sužinojau apie save, teko padirbėti su savimi”, – šypsojosi Jolanta.

Rezultatai pranoko lūkesčius

Treneris sudarė Jolantai individualią programą, kurią ji įgyvendino labai stropiai. „Iš pradžių moteris atrodė kiek išsigandusi, bet taip būna beveik visiems. Tad išsikėlėme pradžiai mažesnius tikslus, vėliau kartelę vis kėlėme aukščiau. Treniruotės tikrai buvo nelengvos, Jolanta daug ir sunkiai dirbo, bet rezultatai pranoko visus mūsų lūkesčius. Ir tai tik dėl to, kad ji pati labai norėjo ir stengėsi. Mano indėlis čia kur kas mažesnis”, – pasakojo D.Galkauskas.

Nuo pat pradžių abu sutarė, kad vien sporto nepakaks. Norint pagerinti savijautą ir atsikratyti antsvorio, reikės paaukoti daugiau. Taigi Jolanta taip pat ryžtingai ir noriai ėmėsi keisti mitybos įpročius. Iš kasdienio valgiaraščio išbraukė saldumynus, riebią mėsą, kai kurias kruopas, įtraukė daugiau daržovių, o įprastus patiekalus ėmė gaminti sveikiau – ne kepti, o troškinti, virti garuose.

Nugaros skausmų nebeliko

Prekybos srityje dirbanti moteris ypač džiaugiasi, kad pavyko atsikratyti varginančių nugaros ir sąnarių skausmų. Jie išnyko kartu su ištirpusiais papildomais kilogramais.

Jos trenerio tai nė kiek nestebina: „Sąnarių ir stuburo skausmus dažnai lemia per didelis kūno svoris, tuomet sąnariams ir nugarai tenka kur kas didesnis krūvis. Numetus papildomų kilogramų ir specialiais pratimais sustiprinus kojų bei nugaros raumenis, skausmai dažnai tiesiog išnyksta.”

Jolanta tikino, jog pakeitusi kasdienius įpročius jaučiasi nepalyginamai geriau – ne tik atsikratė skausmų, bet ir tapo kur kas energingesnė, jaučiasi žvali ir gerai nusiteikusi. Dėl to ji dėkinga ir sveikatingumo klubo „Apelsinas” komandai: „Čia dirba labai šaunūs žmonės, atmosfera – puiki.”

Jolanta ypač džiaugėsi, kad jai nebereikia vartoti tablečių. Ji patarė ir kitiems neskubėti griebtis vaistų, o daugiau dėmesio skirti judėjimui, sportui, pabandyti pakeisti įpročius. Kartais, regis, visai nedideli pokyčiai sukuria tikrų stebuklų.

Pasiekusi užsibrėžtus treniruočių tikslus, moteris nesustoja. Ji toliau sportuoja su asmeninu treneriu. Dabar jie siekia, kad Jolanta būtų žvali, stipri ir ištverminga.

Sukurk savąją sėkmės istoriją sveikatingumo klube „Apelsinas”!

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai