Grožio specialistei sportas padėjo pakeisti gyvenimo būdą

Grožio srityje dirbanti 24 metų klaipėdietė Salomėja Trapokaitė šiandien gali džiaugtis ne tik dailia figūra, bet ir žymiai geresne sveikata bei didesniu pasitikėjimu savimi. Prieš pusę metų moteris net neįsivaizdavo, kad taip pasikeis jos gyvenimo būdas ir sportas sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ taps neatsiejama jos veikla. Salomėja atsikratė net 17 kilogramų svorio, išsprendė odos ir virškinimo problemas bei tapo daug aktyvesnė, energingesnė ir geresnės nuotaikos.

Pradėjo nuo bandomosios narystės

Salomėja sportuoti sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ pradėjo nuo 3 dienų bandomosios narystės. „Lygiai prieš metus PC „Studlendas“ dalino 3 dienų bandomąsias narystes sportuoti „Apelsine“ – taigi užsiregistravau ir pirmą kartą išbandžiau šį klubą. Tiko, patiko, supratau, kad reikia sportuoti, bet tuo metu narystės ilgesniam laikui neįsigijau – tikriausiai pritrūko noro ir motyvacijos“, – prisimena S. Trapokaitė. Užsiregistravus pirmajam apsilankymui „Apelsine“, sveikatingumo specialistas nemokamai atlieka kūno sudėties analizę – ji parodo biologinį amžių, medžiagų apykaitos rodiklius, riebalų kiekį, vidinių riebalų kiekį, vandens kiekį, kūno masės indeksą bei idealų kūno svorį. „Pirmiausia „Apelsine“ man atliko kūno sudėties analizę ir pamačiusi rezultatus, susirūpinau, kad turiu ką nors daryti dėl savo sveikatos ateityje. Turėjau didelį kiekį vidinių riebalų ir, kol esu jauna, per daug dėl to nesijaudinau, bet žinojau, kad po kelių metų, jei nesportuosiu, per didelis svoris gali sukelti įvairių ligų“, – sako klaipėdietė.

Pasirinko sportą su asmeniniu treneriu

Kartais nutinka taip, kad ne klientas ateina pas trenerį, bet treneris ateina pas klientą. Salomėja Klaipėdoje dirba grožio srityje – kosmetologe-visažiste, o su „Apelsino“ sveikatingumo specialiste Silvija Jučepyte moteris susipažino ne sporto klube, bet grožio salone. „Atėjo pavasaris, o aš vis nepasiryžau sportuoti, nors žinojau, kad reikia. Vieną dieną trenerė pas mane atėjo pati – grožio paslaugų. Aš žinojau Silvijos istoriją, nes buvau skaičiusi internete – ji pasiekė puikių figūros pokyčių, atsikratė 40 kilogramų svorio ir pradėjo dirbti asmenine trenere. Man buvo įdomu, todėl užkalbinau Silviją, o vėliau pradėjome kartu sportuoti“, – pasakoja Salomėja. Moteris džiaugiasi, kad pasirinko individualias treniruotes su sveikatingumo specialiste: „Manau, kad pradedantiesiems yra būtinas asmeninis treneris, nes mes labai daug ko nežinom, o be trenerio, jeigu neišmanai, tai gali pasidaryti sau daugiau žalos nei naudos. Džiaugiuosi, kad visą laiką šalia yra žmogus, kuris paskatina ir motyvuoja. Nuolat bendraujame, visada atsako į rūpimus klausimus ir padeda tikslingai siekti norimų rezultatų.“

Atsikratė 17 kilogramų svorio

Klaipėdietės pusės metų sporto „Apelsine“ su asmenine trenere Silvija rezultatas – atsikratė net 17 kilogramų svorio, tačiau Salomėja teigia, kad jos svarbiausias tikslas buvo pagerinti sveikatą. „Per pusę metų numečiau apie 17 kilogramų. Be to, kad nukrito svoris, sportas ir suderinta mityba man išsprendė daug sveikatos problemų. Turėjau dermatitą ir skundžiausi žarnyno veikla – dabar nei odos, nei virškinimo problemų nebeturiu. Aišku, man kaip moteriai, išvaizda taip pat labai svarbi, tad numesti kilogramai labai džiugina“, – sako S. Trapokaitė. Salomėjos trenerė Silvija taip pat yra labai patenkinta savo klientės rezultatais ir atsiradusia daug didesne motyvacija sportui. „Iš pradžių Salomėjai labai trūko motyvacijos, reikėjo paskatinti ir padėti apsibrėžti, kokių tikslų nori pasiekti. Klientė tokia jauna, o jos kūnui labai trūko stabilumo ir judėjimo. Tačiau Salomėja mane labai pozityviai nustebino, nes labai greitai tapo motyvuota, stengėsi, o pirmuosius rezultatus pasiekė per 4 mėnesius – atsikratė 14 kilogramų.  Pamažu kėliau kartelę ir siekėme dar geresnių rezultatų. Mūsų tikslas buvo, kad svoris kristų tik nuo riebalų masės, ne nuo raumenų. Taip pat efektyviai pagerinome laikyseną – anksčiau turėjo kuprelę, o dabar jau gali džiaugtis gražia ir taisyklinga laikysena“, – rezultatais dalinasi „Apelsino“ trenerė S. Jučepytė.

Pakeitė gyvenimo būdą

Sportas „Apelsine“ ne tik padėjo atsikratyti viršsvorio, pagerino sveikatą, bet ir padėjo Salomėjai pakeisti savo gyvenimo būdą teigiama linkme. „Prieš pusę metų net nebūčiau pagalvojusi, kad ateis tokia diena, kai būsiu pasiekusi tokių rezultatų. Dabar savo kasdienybės be sporto tiesiog neįsivaizduoju. Turiu įsigijusi „Apelsino“ metinę narystę, man labai patinka treniruočių rutina – sporto salė tarsi tapo „mini SPA“, o motyvacija ir noras sportuoti laikui bėgant tik didėja. Anksčiau buvau daug vangesnė, mėgdavau patinginiauti, o dabar visada turiu daug daugiau energijos, esu aktyvi, stengiuosi kuo daugiau nuveikti, džiaugiuosi gera nuotaika ir puikia savijauta“, – teigia Salomėja.  Moteris pakeitė savo mitybos įpročius, tačiau dietomis savęs nealina. „Anksčiau laikydavausi griežtų dietų, po kurių numesti kilogramai grįždavo net ne dvigubai, o trigubai. Sportuodama „Apelsine“ pakeičiau mąstymą ir požiūrį į mitybą. Stengiuosi valgyti sveikai, bet ir skaniai – niekada savęs nekankinu ir nealinu. Neskaičiuoju kalorijų, bet žinau kokius produktus rinktis ryte, kokius pietums ir nepersivalgyti vakare. Visą gyvenimą nevalgiau pusryčių, o pradėjus sportuoti, pusryčiai tapo būtinybe“, – pasakoja S. Trapokaitė. Klaipėdietei sportas sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ suteikė gerų išvaizdos, sveikatos ir net psichologinės būklės pokyčių. „Net psichologiškai tapau daug stipresnė, racionaliau mąstau ir kitaip reaguoju į situacijas. Atsirado daug didesnis pasitikėjimas savimi, noriu gražiai atrodyti ir puikiai jaustis bei toliau tobulėti sportuojant“, – džiaugiasi „Apelsino“ klientė.

„Apelsine“ dirbantys profesionalūs sveikatingumo specialistai jums padės pasiekti užsibrėžtų tikslų pagal jūsų individualią sveikatos ir fizinę būklę.

Jei nesate klubo narys, kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai