Sėdimas darbas dažnai turi neigiamą poveikį mūsų fizinei būklei, todėl po darbo svarbu judėti tam, kad būtume energingi, aktyvūs ir sveiki, o taip pat džiaugtis gražiu kūnu. Funkcinė treniruotė lavina jėgą, lankstumą, balansą, greitumą, koordinaciją ir ištvermę. Vienos valandos užsiėmimas, kurio metu yra atliekami efektyvūs pratimai visiems kūno raumenims, leis greičiau pasiekti norimų rezultatų! Savo atsiliepimu apie funkcinę treniruotę sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ dalinasi klaipėdietė Irina Diukina (47 m.).

Kodėl pasirinkote sveikatingumo klubą „Apelsinas“?

Sportuoju nuo pat jaunystės, kai tik suėjo 18 metų, o dabar jau 8 metus ištikimai lankau grupines treniruotes „Apelsine”, esančiame „Grandus” ir „Vingyje”. Šie klubai man yra arčiausiai namų, patogiausias susisiekimas ir labai patinka motyvuojantys „Apelsino” treneriai.

Kokias treniruotes išbandėte „Apelsine“?

„Apelsine” išbandžiau visas grupines treniruotes ir visos patiko, o labiausiai – funkcinė. Nemėgstu sportuoti viena, todėl pasirinkau lankyti grupinius užsiėmimus, kuriuose ir kiti žmonės treniruojasi turėdami panašių tikslų – tai motyvuoja nepasiduoti, pasitempti, o taip pat ir linksmai praleisti laiką.

Kas labiausiai patinka funkcinėje treniruotėje?

Man ypač patinka, kad funkcinės treniruotės metu dirba visas kūnas ir treniruojami skirtingi raumenys – ateinu į treniruotę ir tik per vieną valandą padarau visus reikiamus pratimus. Nesu lėtų treniruočių mėgėja, taigi man labai patinka funkcinės treniruotės ritmas, ypač kardio pratimai, taip pat apšilimas ant stepų ir pratimai su svareliais.

Kaip jaučiatės po funkcinės treniruotės?

Pasportavusi funkcinėje treniruotėje jaučiuosi daug geriau nei prieš užsiėmimą. Stengiuosi „Apelsine” lankytis keturis kartus per savaitę, o jei nepavyksta nueiti, jaučiuosi apsunkusi ir kalta, jog nesportavau. Dirbu sėdimą darbą, mažai judu, o lankydama funkcines treniruotes pastebėjau, kad tapau daug energingesnė ir aktyvesnė, viskas kūnas labai sutvirtėjo.

Ar rekomenduotumėte sportuoti „Apelsine“?

Tikrai taip! Čia dirba ypač draugiškas kolektyvas, yra didelis grupinių treniruočių pasirinkimas – tad kiekvienas atras nepakeičiamą savo užsiėmimą. Aš būtinai rekomenduoju išmėginti funkcinę treniruotę ir patiems pajusti, kokia ji efektyvi.

Daugiau apie funkcinių treniruočių naudą sužinokite čia.

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! Jei vis dar nesate klubo narys, išbandyti „Funkcinės treniruotės“ užsiėmimus nemokamai galite ir Jūs bet kuriame „Apelsine“. Užsiregistruoti galite čia.

Kitos aktualios naujienos:

Ypatinga privilegija „Apelsino“ nariams! ????

Vasariškai džiugi naujiena! ☀
❓ Kokia tai privilegija? Žiūrėkite filmuką ir sužinosite! ????
Išsamiau skaitykite čia ➡ https://blog.apelsinas.lt/privilegija ⬅