Dainininkas pasirinko sveiką gyvenimo būdą

Ne tik Klaipėdoje, bet ir visoje Lietuvoje žinomas dainininkas, grupės „Patruliai“ narys, Juozas Butnorius (33 m.) kartu su žmona Gražina Butnoriene (30 m.) renkasi sportą sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“. Šeima pasirinko sveiką gyvenimo būdą ir abu yra puikus pavyzdys savo vaikams, prieš mėnesį surengtos Juozo ir Gražinos vestuvės taip pat buvo sveikos – be alkoholio.

Šeima sportuoja rytais

Dainininkas Juozas Butnorius su žmona Gražina sportuoja PC „Grandus“ esančiame sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“. Juozas sportuoja kartu su asmeniniu treneriu Mariumi Bertašiumi, o Gražina – su trenere Egle Miknevičiūte. „Mums patinka „Apelsino“ aplinka, klubas yra arti namų, viskuo esame labai patenkinti. Profesionalūs treneriai, geri treniruokliai, higieniška aplinka – viskas, ko reikia geram ir patikimam sporto klubui“, – sako Juozas ir Gražina Butnoriai.

Vyras ir žmona „Apelsine“ sportuoja 3 kartus per savaitę iš ryto, nes toks laikas jiems yra patogiausias ir padeda pasiruošti produktyviai dienai. „Vaikus išvedame į darželį, o mes dieną pradedame treniruoklių salėje. Sportas tapo abiejų bendru interesu, vienas kitą motyvuojame ir nuotaika daug geresnė. Paklausiam vienas kito, kaip sekėsi treniruotė ir dažniausiai atsakymas būna: „Oi, kaip gerai šiandien pasportavau“. Sportas puikiai nuteikia dienos pradžiai – pagerėja darbų kokybė, proto aštrumas, dienos produktyvumas, net ir santykiai šeimoje“, – džiaugiasi šeima.

Sėkmės istorija Juozas ir Gražina

Pasirinko sveiką gyvenimo būdą

Juozas nusprendė imtis pokyčių ir pradėjo sportuoti kartu su asmeniniu treneriu tam, kad pasiektų efektyvių rezultatų. „Po Naujųjų metų pasirinkau gyventi sveikiau, vasario 23 d. buvo mano gimtadienis, po kurio buvau numatęs, kad atsisakysiu alkoholio bent trims mėnesiams ir pradėsiu sportuoti su asmeniniu treneri. Dabar jau praėjo daugiau nei trys mėnesiai ir savo išsikelto tikslo sėkmingai laikausi toliau“, – teigia J. Butnorius.

Vyras džiaugiasi, kad į sveiko gyvenimo būdo avantiūrą įtraukė ir žmoną. Sportas taip pat padėjo geriau atrodyti per neseniai įvykusias vestuves. „Per vestuves jaučiausi ir gražesnis, ir žvalesnis, ir energingesnis. Žmona dirba sėdimą darbą, tai jai sportas atneša labai gerų rezultatų. Esam geras pavyzdys savo vaikams – kai namie darome pratimus pilvo presui, vaikai krenta ant sporto kilimėlių kartu su mumis ir sportuoja“, – pasakoja dainininkas.

Sėkmės istorija Gražina

Vizualiai matomi rezultatai

Asmeninis treneris pasirūpina, kad klientas sportuotų taisyklingai, išvengtų traumų ir pasiektų efektyvių rezultatų. „Juozas – scenos žmogus, tad vienas iš jo pagrindinių išsikeltų tikslų buvo išvaizdos tobulinimas. Sportuodamas su manimi, Juozas pirmiausia išmoko teisingo apšilimo – labai svarbu paruošti kūną fiziniam krūviui ir šį krūvį tinkamai paskirstyti visos treniruotės metu. Vyras sustiprėjo fiziškai, pagerėjo jo laikysena, sumažėjo riebalų kiekis“, – kliento rezultatais dalinasi „Apelsino“ treneris Marius Bertašius.

Dažna problema su kuria susiduria vyrai, tai vadinamas „alaus pilvukas“. „Pilvas, o tuo pačiu ir viršsvoris atsiranda dėl sulėtėjusios medžiagų apykaitos, nereguliarios ir nesveikos mitybos, nemigos, per didelio streso ir per mažo fizinio aktyvumo. Sportas su asmeniniu treneriu ir sureguliuota mityba padeda šias problemas išspręsti bei pasiekti kokybiškų sveikatos ir savijautos pokyčių“, – teigia sveikatingumo specialistas M. Bertašius.

Sėkmės istorija Juozas

Sportas – tai jaunystės receptas. Žmonės renkasi individualias treniruotes su „Apelsine“ dirbančiais treneriais bei kineziterapeutais, nes nori pasiekti efektyvių rezultatų, sportuoti taisyklingai, būti motyvuoti ir gyventi sveikiau.

Sveikatingumo klubas šeimai „Apelsinas“ kviečia pirmajam, bandomajam apsilankymui klube nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai