Jeigu norite fiziškai sutvirtėti, o riebalus pakeisti raumenimis – tam yra sveikas ir intensyvus būdas. Sveikatingumo klubuose „Apelsinas“ vyksta „Boot Camp“ treniruotės, kurių metu atliekami jėgos ir aerobikos pratimai padeda ugdyti fizinę ištvermę, raumenų jėgą, formuoti tvirtą ir stangrų kūną. Klaipėdietis Jurijus Igoninas (41 m.) pasakoja, kaip per 2 metus lankydamas „Boot Camp“ treniruotes ir taisyklingai maitindamasis numetė net 12 kilogramų.

Kodėl pasirinkote sportuoti „Apelsine“?

Sportuoju nuo pat jaunystės, užsiiminėju kovos menais. Buvau padaręs pertrauką, o nuo 30-ies metų vėl sugrįžau į treniruoklių salę, tad dabar jau bus iš viso 11 metų, kai sportuoju be pertraukos. Prieš 2-ejus metus sugalvojau išbandyti „Apelsiną“, tiko ir patiko! Dabar 3–4 kartus per savaitę sportuoju „Apelsino“ klubuose „Grandus“ ir „Studlende“ – džiaugiuosi, kad čia yra visi reikalingi treniruokliai ir ypač geras grupinių treniruočių pasirinkimas. Man labiausiai patinka būtent „Boot Camp“ treniruotės, kuriose dažniausiai ir sportuoju. „Apelsinas“ – aukšto lygio sporto klubas, kuriame kaina atitinka kokybę.

Ar prisimenate savo pirmąją „Boot Camp“ treniruotę?

Pirmoji „Boot Camp“ treniruotė buvo tikras iššūkis! Mankšta vyksta ratu, iš viso būna 2–3 skirtingų pratimų pakartojimų ratai. Pirmos treniruotės metu aš to nežinojau ir 1-ąjai pratimų serijai atidaviau visas savo jėgas, liaudiškai tariant: galvojau, kad numirsiu, o laukė dar keli pakartojimai. Tačiau tai manęs neišgąsdino, nepasidaviau ir supratau, kad reikia lankyti „Boot Camp“ užsiėmimus, nes jie tikrai atneša daug naudos.

Kokius savo kūno pokyčius pastebėjote?

„Boot Camp“ treniruotės intensyviai ugdo jėgą ir ištvermę – sustiprėjau fiziškai. Per 2 metus numečiau 12 kilogramų svorio – tai pakankamai didelis pokytis. Svoris nukrito ne tik dėl sporto, bet ypač dėl mitybos. Iš raciono išbraukiau saldumynus, alų, bulves. Dabar valgau liesą mėsą, daug daržovių, kiaušinius, varškę. Sportas skatina palaikyti gerą kūno formą ir rinktis aktyvų gyvenimo būdą. Kūno sudėties analizė, kurią atlieku „Apelsine“ rodo, kad daugiau nei per pusę sumažėjo riebalų ir padidėjo raumenų kiekis.

Kaip jaučiatės „Boot Camp“ treniruotėse?

Treniruotėse jaučiuosi labai gerai, motyvuoja aplinka ir treneriai, taip pat smagu bendrauti su visais sportuojančiais kartu. Būna ir nuovargio – juk ateini treniruotis, o ne savęs apgaudinėti. Svarbiausia, kad po „Boot Camp“ visada išeinu gerai nusiteikęs, pavargęs fiziškai, bet pailsėjęs nuo darbų. Jeigu tik nenueinu į treniruotę, tada man labai trūksta judėjimo, tokiu atveju stengiuosi pabėgioti. Lygindamas savo fizinį pasirengimą anksčiau ir dabar, pastebiu, kad daug greičiau įvyksta organizmo atsistatymas pertraukėlių tarp pratimų metu, išmokau paskirstyti energiją, o ir kūnas priprato prie krūvio.

Kam rekomenduotumėte „Boot Camp“ treniruotes?

„Boot Camp“ sportuoja tiek vyrai, tiek ir moterys. Treniruotes rekomenduočiau visiems, kurie nori intensyvaus sporto ir jau turi pirminį fizinį pasirengimą. Pabandyti verta, nes nauda bus 100%.

Daugiau apie „Boot Camp“ treniruočių naudą sužinosite čia.

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! Jei vis dar nesate klubo narys, išbandyti „Boot Camp“ užsiėmimus nemokamai galite ir Jūs bet kuriame „Apelsine“. Užsiregistruoti galite čia.

Kitos aktualios naujienos:

Ypatinga privilegija „Apelsino“ nariams! ????

Vasariškai džiugi naujiena! ☀
❓ Kokia tai privilegija? Žiūrėkite filmuką ir sužinosite! ????
Išsamiau skaitykite čia ➡ https://blog.apelsinas.lt/privilegija ⬅

Posted by APELSINAS Sveikatingumo klubai on Monday, June 11, 2018