„Body Pump“ treniruotės „Apelsine“ geriau nei Italijoje!

Italijoje gyvenanti klaipėdietė Aleksandra Rusakova (35 m.) tik grįžusi į Lietuvą, visada sportuoja „Apelsine“. Iš visų grupinių treniruočių Aleksandrai labiausiai patinka „Body Pump“. Tai intensyvi treniruotė, kurios metu skamba nuotaikinga ritmiška muzika, o atliekami pratimai skirti deginti kalorijoms, tad svoris tirpsta labai greitai, o kūno raumenys dailiai išryškėja. Aleksandra sako, kad „Apelsine“ vykstančių „Body Pump“ treniruočių kokybė geresnė nei Italijoje!  

Kodėl pasirinkote sportuoti būtent „Apelsine“?

Esu nuolatinė „Apelsino“ klientė ir čia sportuoju jau 3 metus – „Apelsino“ nekeisčiau į jokį kitą sporto klubą. Šiuo metu gyvenu Italijoje, o grįžusi į Lietuvą, visuomet einu sportuoti tik į „Apelsiną“. Labiausiai patinka malonūs treneriai, pozityvi aplinka, didelis grupinių treniruočių pasirinkimas, o ypač tai, kad „Apelsine“ vyksta „Body Pump“ užsiėmimai.

Kodėl sugalvojote išbandyti „Body Pump“?

„Body Pump“ treniruotes pirmą kartą išbandžiau būdama Italijoje. Pasirinkau šiuos užsiėmimus todėl, kad siekiau atsikratyti papildomų kilogramų ir išryškinti kūno raumenis, o „Body Pump“ treniruočių metu dirba visos raumenų grupės. Grįžusi į Klaipėdą, labai apsidžiaugiau, kad „Body Pump“ vyksta „Apelsine“. Čia dar lankau kūno dizaino ir funkcines treniruotes, bet „Body Pump“ yra absoliučiai mano tipo treniruotė.

Kas labiausiai patinka „Body Pump“ treniruotėse?

Man ypač patinka tai, kad „Body Pump“ treniruotės nuo pradžios iki pabaigos vyksta pagal  ritmingą, specialiai „Body Pump“ užsiėmimams pritaikytą muziką. Tai motyvuoja ir netgi padeda atlikti pratimus, labai pakelia nuotaiką. Sportuojant man svarbu padailinti savo figūrą, sudeginti kalorijas, paryškinti raumenis – „Body Pump“ treniruotės pilnai išpildo šiuos mano lūkesčius. Stebina tai, kad po „Body Pump“ išeinu su dar daugiau energijos nei prieš treniruotę. Be to, „Body Pump“ treniruotės niekada neatsibosta, nes kas tris mėnesius programa yra atnaujinama ir būna smalsu ir smagu išbandyti naujus pratimus pagal naują muziką.

Kodėl „Body Pump“ treniruotės „Apelsine“ geriau nei Italijoje?

Sportuodama „Apelsine“ gaunu daug daugiau dėmesio iš treniruotes vedančių trenerių. Jie čia profesionalesni, prižiūri, kaip atlieku pratimus ir visada pataiso, jeigu ką nors darau ne taip. Trenerio priežiūra tokios treniruotės metu yra labai svarbi tam, kad neįvyktų traumos ir pratimai būtų veiksmingi. Matau, kad „Apelsino“ treneriams klientų sveikata yra labai svarbi. Taip pat čia jie daug labiau motyvuoja, užsiėmimus visada veda su gera nuotaika, skatina stengtis ir džiaugtis kiekviena treniruotės akimirka.

Ar rekomenduotumėte „Body Pump“ kitiems?

Jau rekomendavau išbandyti „Body Pump“ užsiėmimus savo mamai ir jai labai patiko! Dabar treniruotes lankome kartu ir tai puiki proga praleisti daugiau laiko vienai su kita. Mamai 55 m. ir į „Body Pump“ eina su malonumu, netgi ne dėl to, kad jai reikėtų sulieknėti, o tam, kad smagiai pasportuotų, pastiprintų ir padailintų savo raumenis bei pasikrautų geros energijos. Mama „Apelsine“ lanko ne tik „Body Pump“, bet mėgsta ir kūno dizaino bei funkcinę treniruotes. „Apelsine“ gera sportuoti tiek savarankiškai, tiek su šeima ir draugais. Toks laisvalaikio praleidimas ne tik gerai nuteikia, bet labai naudingas jūsų grožiui ir sveikatai. Išbandykit!

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai