Body Pump treniruotė

„Body Pump“ – vienos populiariausių grupinių treniruočių pasaulyje, kurių struktūra yra pagrįsta ir nauda įrodyta moksliniais tyrimais. Energinga ir ritmiška muzika, gera nuotaika, kas tris mėnesius atnaujinama treniruočių programa, greitai pasiekiami rezultatai – tai  „Body Pump“ privalumai. Apie savo gerąją „Body Pump“ patirtį pasakoja klaipėdietė Giedrė Šiaudkulytė (39 m.) ir rekomenduoja treniruotes išbandyti visiems.

Kodėl pasirinkote sportuoti sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“?

„Apelsine“ sportuoju jau metus laiko. Iš pradžių gavau dovanų kuponą išbandyti sporto klubą, o vėliau sužinojau, kad ir mano bendradarbė sportuoja „Apelsine“ – tai buvo gera motyvacija pradėti ir likau čia sportuoti iki šiol. „Apelsinas“ labai patinka tuo, kad čia dirba draugiškas ir paslaugus kolektyvas, lengva suderinti tinkamą grupinių treniruočių laiką – aš sportuoju po darbo, tad per visus tris klubus, esančius Klaipėdoje, galiu lengvai suspėti į visas norimas treniruotes.

Giedrė Šiaudkulytė Body Pump

Į kokias treniruotes einate sportuoti?

Esu komunikabili ir mėgstu bendrauti, todėl man patinka lankyti grupinius užsiėmimus. „Body Pump“ treniruotė yra absoliutus mano pasirinkimas numeris vienas. Taip pat mėgstu „Kūno dizainą“ ir kartais sportuoju individualiai kartu su asmenine trenere Esu labai judri, aktyvi ir nenustygstanti vienoje vietoje, todėl kalanetikos treniruotė man yra per lėta. Dirbu medicinos srityje, daug bendrauju su žmonėmis, tad po darbo noriu daugiau pajudėti, išsikrauti ir tuomet jau galiu jaustis rami ir namo grįžti pailsėjusi bei geros nuotaikos.

Sportas-su-asmeniniu-treneriu

Kuo jums labiausiai patinka „Body Pump“ treniruotės?

„Body Pump“ treniruotės metu patiriamas azartas ir gera nuotaika tiesiog užkabino nuo pat pirmojo užsiėmimo. Treniruočių metu galima kontroliuoti svorius pagal savo pajėgumą, todėl pradėjau nuo mažesnių, o palaipsniui didinant svorius bei intensyvumą, vis labiau pradėjo kristi kilogramai ir išryškėti kūno raumenynas. Jaučiuosi daug tvirtesnė, mano kūno pusės nevienodos, tad pavyko pakoreguoti ir sustiprinti silpnesniąją. Man ypač patinka „Body Pump“ muzika, treniruotės metu į darbą įjungiam visi kūno raumenys, o kai pamatai rezultatą, tai dar labiau motyvuoja sportuoti toliau. Aišku, labai patinka „Body Pump“ vedantys treneriai, o ypatingai Girėnas, nes jis labai profesionalus ir dėmesingas, atsakingai veda kiekvieną treniruotę nuo pat pirmos iki paskutinės minutės.

„Body Pump“ treniruotes „Apelsine“ veda sveikatingumo specialistas Girėnas Lekys. Treneris skatina grupinius užsiėmimus rinktis ir naujokams bei pasakoja apie  „Body Pump“ naudą. 

Body Pump treniruotės

Ar „Body Pump“ treniruotes gali išbandyti pradedantieji sportuoti?

Tikrai taip! „Body Pump“ treniruotė – tai moksliniais tyrimais pagrįsta pratimų seka, kurios metu naudojami maži svoriai arba, pradedant sportuoti, galima jų visai neimti. Treniruotės metu visada nuosekliai paaiškinamos kūno pozicijos ir atliekami daugiausia baziniai, visą raumenyną apimantys pratimai saugia amplitude. Naujokams svarbiausia nebijoti pasisakyti ir klausytis trenerio nurodymų dėl svorio pasirinkimo ar pelengvinimų atliekant pratimus.

Kam labiausiai verta rinktis „Body Pump“ treniruotes?

Visiems, kurie mėgsta treniruotis skambant energingai ir motyvuojančiai muzikai. Tiems, kurie nori aiškios treniruotės struktūros ir garantuotai sudeginti 500–600 kalorijų per treniruotę. Sportuodami „Body Pump“, jūs būsite stiprūs, ištvermingi ir džiaugsitės gražiu bei atletišku savo kūnu. 

Body Pump treniruotės

Kokia „Body Pump“ užsiėmimų nauda?

„Body Pump“ paslaptis – pakartojimai. Tai tyrimais įrodyta formulė, kad naudojant mažus svorius, nuvarginamas raumuo, todėl jam reikia daugiau energijos, kurios gaunama iš riebalų. Taip formuojamas lieknas ir atletiškas kūnas, stiprėja kaulų struktūra, didėja ištvermė ir pasitikėjimas savimi. „Body Pump“ – fantastiška treniruotė, kuri duoda greitus ir garantuotus rezultatus!

Daugiau apie treniruočių naudą sužinokite čia: Body Pump

„Apelsino“ klientai grupines treniruotes lanko nemokamai! 

Jei nesate klubo narys, kviečiame išbandyti sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“ nemokamai: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai