„Body Flex“ – kūno apimtys sumažėja net iki 35 centimetrų!

Body Flex idealiai tinka moterims, kurios nori per trumpą laiką pasiekti pastebimų rezultatų. Pratimai paprasti ir saugūs, nereikalauja fizinio pasirengimo, todėl tiks įvairaus amžiaus ir kūno sudėjimo žmonėms. Body Flex programa ypač efektyvi moterims, siekiančioms atsikratyti viršsvorio bei mamoms, norinčioms atgauti iki gimdymo turėtą dailią figūrą. Klaipėdietė Marija Narušienė (40 m.) dalyvavo Body Flex“ studijoje moterims „Apelsine“ ir džiaugiasi pagaliau pasiekusi pastebimų rezultatų!

Kiek laiko sportuojate „Apelsine“ ir kodėl?

„Apelsino“ sveikatingumo klubą pasirinkau labai seniai, esu pastovi klientė ir sportuoju jau 10 metų. Mane ypač tenkina kokybės ir kainos santykis, patinka personalas ir malonus bendravimas. Taip pat džiaugiuosi, kad „Apelsine“ gaunu visą man reikalingą informaciją apie treniruotes, vykdomus projektus ir teisingą sportą – tikrai aukštas informatyvumo lygis. Net negalvoju „Apelsino“ keisti į jokį kitą klubą.

Kaip vertinate „Apelsino“ aplinką, sveikatingumo specialistus ir grupines treniruotes?

„Apelsino“ aplinka ir kuriama atmosfera mane visuomet labai teigiamai nuteikia, čia jauku ir gražu. Treneriai yra tiesiog nuostabūs: profesionalūs, kompetetingi, visuomet pasirengę padėti ir atsakyti į užduotus klausimus, lengvai ir draugiškai bendraujantys. Per tiek metų esu išmėginusi įvairias grupines treniruotes, tačiau man labiausiai patinka žemo intensyvumo užsiėmimai. Dažniausiai renkuosi kalanetiką – tai viena mėgiamiausių grupinių treniruočių.

Kodėl nusprendėte dalyvauti „Body Flex“ studijoje moterims?

Labai apsidžiaugiau, kai sužinojau, kad „Apelsine“ prasideda „Body Flex“ studija moterims! Girdėjau puikių atsiliepimų apie šią programą – tai, kad nereikalauja išankstinio fizinio pasirengimo, yra žemo intensyvumo, pratimai atliekami ramiu tempu derinant kvėpavimą, o pastebimi rezultatai pasiekiami per trumpą laiką. Kaip ir daugelio moterų, mano pagrindinis tikslas buvo sumažinti apimtis ir padailinti figūrą, o atėjusi į „Body Flex“ sužinojau, kad treniruotės gerina sveikatos būklę. Taip pat sudomino faktas, kad sudalyvavus studijoje ir išmokus taisyklingai atlikti pratimus bei suderinti kvėpavimą, „Body Flex“ galima sėkmingai ir lengvai atlikti namuose.

Kokių rezultatų pasiekėte ir kokius pokyčius pastebėjote?

Labai teigiamai nustebino tai, kad apimtys sumažėjo pastebimai, nors programa buvo trumpa. Atsikračiau 17 centimetrų bendrų apimčių ir net pradėjo tirpti riebalai nuo klubų, o to man būdavo sunkiausia pasiekti. Džiaugiuosi, kad nesumažėjo krūtinės apimtys, o labiausiai sulieknėjau ten, kur ir norėjau – per liemenį ir klubus. Pastebėjau, kad stipriai pagerėjo mano miego kokybė, treniruočių metu pavyko atsikratyti nerimo ir streso, atsirado daugiau gerų emocijų.

Kas „Body Flex“ studijos moterims metu patiko labiausiai?

Patiko visa „Body Flex“ studijos eiga ir pastebimai sumažėjusios apimtys tik per 10 treniruočių. Esu labai dėkinga trenerei Ugnei, kuri vedė užsiėmimus ir labai rūpinosi visomis dalyvėmis – draugiškai bendravo, dalinosi informacija, parodė pratimų atlikimo techniką. Visos moterys kartu su trenere sukūrėme labai smagią aplinką, Ugnė išdalino kiekvienai dalyvei „Body Flex“ pratimų atmintines su kiekvienos pozos aprašymais ir paaiškinimais, kaip tinkamai kvėpuoti, paaiškino teisingos mitybos principus. Eiti į „Body Flex“ studiją moterims „Apelsine“ buvo tikras džiaugsmas. Pasiekiau visko, ko norėjau, o svarbiausia, kad sulieknėjau!

„Body Flex“ studija moterims „Apelsine“ startuoja nuo spalio 15 d.

Vietų skaičius ribotas, tad skubėkite registruotis: bit.ly/BodyFlexApelsine

„Body Flex“ studiją moterims veda „Apelsino“ sveikatingumo specialistė Ugnė Kukytė. „Ši programa yra nuostabi tuo, kad joje gali dalyvauti įvairaus amžiaus ir fizinių galimybių žmonės. Pratimai nėra sunkūs net solidaus amžiaus ir visai nesportavusiems žmonėms. Ši sportavimo metodika yra visiškai saugi turintiems bėdų su stuburu bei sąnariais. Kvėpavimo pratimai didina deguonies koncentraciją organizme, taip pagerina kraujo cirkuliaciją sąnariuose. Praėjusį pavasarį Apelsine vykusios „Body Flex“ studijos moterų grupė mane labai pradžiugino rezultatų pasiekimais! Viena dalyvė kasdien važinėjo net 100 km iš Plungės į  užsiėmimus ir jos rezultatai buvo geriausi neteko net 28 cm kūno apimčių! Dažniausiai moterims būna sunkiausia atrasti motyvacijos pradėti užsiėmimus, tačiau nuo pat pirmos treniruotės visos dalyvės sąžiningai lankė „Body Flex“ studiją ir būtent dėl to jos pasiekė puikių rezultatų. Esu labai laiminga, nes kartu mes tapome bendro tikslo siekianti komanda: visoms pagerėjo savijauta, tapo energingesnės ir jau po savaitės pastebėjo teigiamus figūros pokyčius“, – apie „Body Flex“ studiją pasakoja „Apelsino“ sveikatingumo specialistė.

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai