Asmeninis treneris padėjo greičiau pasiekti figūros pokyčių

Jei jau ilgą laiką sportuojate, bet norimų rezultatų nepavyksta pasiekti, tai yra ženklas, kad atėjo laikas ką nors keisti. Klaipėdietė Jurgita Stropienė (36 m.) sportuodama sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ kartu su asmeniniu treneriu Rimantu Lukošiumi pastebimų figūros pokyčių pasiekė daug greičiau nei treniruodamasi savarankiškai.

Patinka sportuoti treniruoklių salėje

Jurgita jau nuo pat pirmojo apsilankymo „Apelsine“ suprato, kad šiame klube sportuoti pasiliks ilgam. „Išbandžiau vieną sporto klubą, paskui – kitą, norėjau pakeisti aplinką ir taip atradau „Apelsiną“. Jau po pirmos treniruotės supratau, kad tai mano stiliaus sporto klubas ir aš jame pasiliksiu. Sportuoju PC „Grandus“ esančiame „Apelsine“, man patinka jauki aplinka, treneriai ir personalas labai žmogiški, draugiški, profesionaliai atlieka savo darbą“, – dalinasi savo atsiliepimu klientė. Moteris iš pradžių galvojo, kad sportas treniruoklių salėje jai netiks ir nepatiks, o pabandžiusi suprato, kad jai daug labiau patinka sportas treniruoklių salėje nei grupiniai užsiėmimai. „Kai pradėjau sportuoti dar kitame sporto klube, buvau įsitikinusi, kad lankysiu grupines treniruotes, nes treniruoklių salė jau tikrai ne man. Tik išbandžiusi grupinius užsiėmimus, supratau, kad viskas priešingai. Pabandžiau sportuoti treniruoklių salėje ir labai patiko“, – sako J. Stropienė.

Rezultatų pasiekė tik su asmeniniu treneriu

Jurgita „Apelsine“ sportuoja jau metus, tačiau treniruodamasi savarankiškai nepasiekė norimų rezultatų. „Sportavau pirmiausia su asmeniniu treneriu, vėliau – viena, paskui padariau pertrauką ir po jos grįžau vėl sportuoti savarankiškai. Turėjau patirties iš ankščiau ir jaučiausi drąsiai, galvojau, kad nereikia man to trenerio, aš viską moku pati. Po pusės metų pamačiau, kad figūros pokyčiai labai minimalūs ir nepasiekiau jokių pastebimų rezultatų“, – prisimena Jurgita. Tik pasirinkusi sportuoti kartu su „Apelsino“ sveikatingumo specialistu Rimantu Lukošiumi, Jurgita pamatė, kad jos kūnas tapo gražesnis ir tvirtesnis. „Pas Rimantą Lukošių papuoliau pirmajai nemokamai treniruotei ir labai džiaugiuosi, kad būtent pas jį. Treneris labai stengiasi, daug domisi, kokius pratimus galiu atlikti, parenka juos pagal individualius mano poreikius. Sportuoju 3 kartus per savaitę, dažniausia piirmoje dienos pusėje, nes tada po treniruotės savijauta būna geriausia. Išeinu jausdamasi lengva, nors tuo pačiu ypač sutvirtėjusi. Kilogramai tapo visiškai nesvarbūs, ar jie krenta greičiau, ar lėčiau, o rūbai laisvėja tiesiog savaime. Tapau energingesnė, net ir miego daug mažiau užtenka, atrodo, miegu kaip niekada mažiau, o labai gerai jaučiuosi“, – sporto su asmeniniu treneriu rezultatais džiaugiasi J. Stropienė.

 

Pratimai parenkami kiekvienam individualiai

„Apelsino“ sveikatingumo specialistas Rimantas Lukošius paaiškina, kad daugumai žmonių, kurie sportuoja savarankiškai, nepavyksta pasiekti norimų rezultatų, nes jie neteisingai pasirenka pratimus. „Žmonės pasirenka netinkamus sau pratimus, nes pasižiūri internete ar pagal tai, ką daro kiti, bet dažniausiai jiems tie pratimai visiškai nereikalingi ir netinka. Dažnai ir judesius atlieka netaisyklingai, nes tiesiog nežino, kokie raumenys turi dirbti ir į ką reikėtų atkreipti dėmesį atliekant tam tikrą pratimą. Tik kai treneris paaiškina, tada klientas supranta, ką daro, kodėl daro ir išmoksta teisingos pratimų atlikimo technikos“, – teigia treneris Rimantas. „Apelsino“ klientė Jurgita buvo labai nustebusi, kad sportuodama su Rimantu, neatlieka nė vieno pratimo iš tų, kuriuos darydavo sportuodama savarankiškai. „Atrodo, kad tiek visko žinojau, o dabar sportuodama su Rimatu, nustebau, kad nė vieno pratimo nesu dariusi anksčiau. Jaučiu, kad dirba visai kitos raumenų grupės, kurios nebuvo treniruojamos. Rimantas suteikia daug motyvacijos, visuomet pagiria ir pastebi, kad maksimaliai stengiuosi. Mes tiesiog kalbamės, treneris viską nuosekliai paaiškina, o aš nebijau paklausti, jei ko nors nesuprantu apie atliekamus pratimus. Jaučiuosi saugiai, patikimose rankose, o sporto kokybė ideali“, – pasakoja Jurgita.

Svarbi taisyklinga laikysena

Netaisyklinga laikysena yra viena opiausių šių dienų problemų, kurią galima nesunkiai išspręsti sportuojant kartu su asmeniniu treneriu. „Žmonės, tiek dirbantys sėdimą darbą, tiek ir stovimą ar fizinio krūvio reikalaujantį darbą, net ir dėl neteisingo telefono laikymo, nuolat patiria netaisyklingos laikysenos problemas – nugara išlenkta, galinė nugaros dalis praktiškai nedirba. Dauguma atėjusių sportuoti klientų savo kasdieniame gyvenima nuolat kuprinasi, todėl treneriai šiandien daugiausiai dėmesio skiria taisyklingos laikysenos lavinimui“, – sako R. Lukošius. Sveikatingumo specialistas nurodo, kad gražios figūros formavimas pirmiausia prasideda nuo gerų laikysenos įpročių formavimo. „Svarbiausia yra ugdyti teisingos laikysenos įpročius ne tik sporto salėje, bet ir kasdienėje buityje, juk neužtenka būti pasitempus tik treniruotės metu. Pečiai atgal, krūtinė į viršų, pilvas patempiamas, tada ir kūnas vizualiai atrodo daug gražesnis. Jurgitos atveju taip pat reikėjo viską patempti ir formuoti dailias kūno linijas – sėdmenis, pečių juostą, rankas, stiprinti pilvo presą ir nugaros raumenis, ištempti reikiamas vietas“, – pastebi treneris Rimantas.

„Apelsino“ sveikatingumo specialistas dalinasi mintimi, kad kiekvienas esame savo kūno skulptoriai, o tobulėjimas vyksta kasdien, žingsnis po žingsnio. Sąžiningai sportuodami kartu su asmeniniu treneriu, pamatysite, kad organizmas jums tikrai atsidėkos, o rezultatų pasieksite jau per pirmuosius 3 mėnesius.

Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ niūrų rudenį keičia laimingas ruduo – išbandykite ir patys įsitikinsite: registracija „Apelsiną“ išbandyti nemokamai

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai