Pačiu karščiausiu metų sezonu šortai ir sijonai tik trumpėja, o mums norisi džiaugtis grakščiomis ir sportiškomis savo kūno formomis. Apėmus lengvai vasaros grožio manijai, svarbiausia „nepakibti ant alinančių dietų kabliuko“, bet pasirinkti sveiką, malonų ir efektyvų būdą, kad pasiektumėte geriausių asmeninių rezultatų.

Pasiūlymas naujiems nariams, ilgai nesportavusiems ir atostogaujantiems

Sveikatingumo klubas šeimai „Apelsinas“ pagalvojo apie visus – tiek apie miesto svečius, atvykusius į Klaipėdą atostogauti, tiek apie norinčius ir vis nepasiryžtančius išbandyti „Apelsiną“, o taip pat apie buvusius narius, kurie ilgą laiką nesportavo ir norėtų sugrįžti.

„Kartu su visa „Apelsino“ komanda norime, jog sportas ir sveikas gyvenimo būdas būtų pasiekiamas kiekvienam – tiek klaipėdiečiams, tiek miesto svečiams, atvykusiems atostogauti prie jūros. Todėl sugalvojome dviejų savaičių mini abonemento idėją su maxi paslaugų paketu už simbolinę kainą. Norime parodyti, ką turime geriausio žmonėms, kurie suinteresuoti sportuoti ne tik dėl gražaus kūno, bet ir dėl geros savijautos, kurie nori pasikrauti pozityvios energijos ir pasportavę leisti sau mėgautis pajūrio pramogomis su šypsena“, – sako „Apelsino“ įkūrėjas ir vadovas Tomas Kesminas.

2 savaičių abonementas už 14,95 Eur + DOVANA: Smart Fit instruktažas (30 Eur vertės)

„Vasaros bomba“ – taip vadinasi „Apelsino“ sveikatingumo specialistų subalansuotas pasiūlymas šiai vasarai. Tai dviejų savaičių abonementas, kurį įsigijus galėsite ne tik lankytis treniruoklių salėje ir dalyvauti visose norimose grupinėse treniruotėse, bet dovanų gausite vertingą Smart Fit instruktažą.

„Labai daug dėmesio skiriame individualumui, tad siūlome ne tik lankytis treniruoklių salėje ir grupiniuose užsiėmimuose, bet dovanojame Smart Fit instruktažą. Abonementas kainuoja tik 14,95 Eur, o dovanos vertė yra net 30 Eur“, – pabrėžia T. Kesminas.

Išskirtiniai vasaros abonemento privalumai asmeniškai Jums!

„Apelsino“ vasaros abonementas išskirtinis tuo, kad Smart Fit instruktažo metu kiekvienam klientui atliekamas bazinių judesių testavimas ir kūno sudėties analizė, taip pat priklauso asmeninė treniruotė su treneriu ir įvadinė treniruočių programa. Sveikatingumo specialistai individualiai įvertins jūsų kasdienius judėjimo įpročius bei fizinę būklę ir pateiks profesionalias išvadas. Kūno sudėties analizė parodys kūno svorį, sudėtį, kūno masės indeksą ir biologinį amžių. Profesionalūs treneriai rekomenduos tikslinį treniruočių krūvį pagal jūsų pulso parodymus, pamokys teisingos pratimų atlikimo technikos ir sudarys asmeninę „įvadinę“ treniruočių programą, su kuria galėsite sportuoti savarankiškai ir sėkmingai siekti asmeninių treniruočių tikslų.

„Svarbiausia sportuoti sveikai, o tam reikia žinoti savo kūno sudėtį bei fizinį pajėgumą, suvokti, kaip taisyklingai atlikti pratimus ir kurioms savo kūno vietoms skirti daugiausiai dėmesio. „Apelsino“ sveikatingumo specialistai – savo srities profesionalai, jie jums padės užsibrėžti sporto tikslų ir sveikai pasiekti norimų rezultatų“, – teigia „Apelsino“ vadovas.

Sportuokite ir jausitės daug tvirtesni, gražesni, sveikesni, energingesni ir laimingesni! Paskubėkite registruotis, kol vasara dar nesibaigė!

Vasaros bomba

Kitos aktualios naujienos:

Ypatinga privilegija „Apelsino“ nariams! ????

Vasariškai džiugi naujiena! ☀
❓ Kokia tai privilegija? Žiūrėkite filmuką ir sužinosite! ????
Išsamiau skaitykite čia ➡ https://blog.apelsinas.lt/privilegija ⬅

Posted by APELSINAS Sveikatingumo klubai on Monday, June 11, 2018