Kaip sportuosime nuo balandžio 26 d. (pirmadienio)

Balandžio 26 d. (pirmadienį) atsidarysime ir lauksime savo mylimų apelsiniečių! Nors be galo džiaugiamės, jog toliau galėsime padėti žmonėms rinktis sveikesnį ir sportiškesnį gyvenimą, vis dėlto sportuoti taip laisvai kaip ankščiau dar negalėsime. Todėl kviečiame susipažinti su pagrindiniais karantino ir saugumo reikalavimų padiktuotais pokyčiais.

 

PATEKIMAS Į KLUBĄ

Norėtume plačiai atverti duris ir su šypsena pasitikti kiekvieną iš Jūsų, tačiau klubuose vienu metu sportuojančių asmenų skaičius yra ribojamas, todėl norint patekti į klubą, reikės registruotis. Tai padaryti galėsite nuo pirmadienio ryto, www.apelsinas.lt (tereikės spustelti mygtuką „Prisijungti”, spausti mygtuką „pamiršau slaptažodį” ir į savo el. paštą gausite naujus prisijungimo duomenis. Grįžę į apelsinas.lt ir meniu juostoje pasirinkę „Tvarkaraščiai” vienu paspaudimu galėsite užsiregistruoti į klubą norimu metu). Jei prie savo narystės nebuvote nurodę el. pašto, galėsite registruotis skambučiu:

Apelsinas Grandus: (8 46) 25 99 22; Studlendas: (8 46) 30 45 25

Suprantame Jūsų norą vėl sportuoti, tačiau jei nepavks prisiskambinti iš pirmo karto, labai tikimės Jūsų supratimo ir kantrybės. Šiuo metu intensyviai dirbame ir ruošiamės, kad registracija būtų kiek galima patogesnė, o būsimi apsilankymai malonūs!

SVARBU: Registracija aktyvi savaitei į priekį. Registruotis galima 3 apsilankymus į priekį, tačiau ne daugiau nei į vieną apsilankymą per dieną. 

 

GRUPINĖS TRENIRUOTĖS

Grupinių treniruočių gerbėjams prireiks dar šiek tiek kantrybės, nes grupinės treniruotės startuos gegužės 10 d. Grupinėse treniruotėse pagal numatytus reikalavimus galės sportuoti tik 5 asmenys, todėl treniruotės bus trumpesnės (kad visi suspėtumėte pasportuoti) ir į jas reikės registruotis. Registracija vyks apelsinas.lt

 

JEI NETURITE NARYSTĖS, IR NORITE PRADĖTI SPORTUOTI

Jei neturite narystės, reikėtų registruotis pirmąjam nemokama apslankymui. Tuomet su Jumis susisieks vadybinkė, kuri užregistruos į klubą Jums patogiu metu, suderins įvadinę treniruotę ir panašiai. Registruotis galite ČIA.

 

JŪSŲ ABONEMENTAI

Visi abonementai aktyvuosis nuo balandžio 26 d., kai klubai vėl ims dirbti. Tiesa, mūsų šauniosios vadybininkės stengsis susisiekti su kiekvienu iš Jūsų, todėl jei nuo balandžio 26 d. dar neplanuojate pradėti sportuoti – nieko tokio. Jūsų narystę galėsime sustabdyti iki gegužės 10 d. 

Taip pat suprantame, jog Jums gali kilti įvairiausių klausimų, todėl nuo pirmadienio vadybininkės mielai į juos vis atsakys. Tik dar kartą paprašysime kantrybės. Jei nepavyks iš karto susisiekti, pabandykite paskambinti vėliau arba parašyti el. paštu (grandus@apelsinas.lt ir studlendas@apelsinas.lt) ir su Jumis tikrai susisieks.

 

VAIKŲ KAMBARIAI IR TRENIRUOTĖS

Kandangi klube vienu metu gali būti ribotas asmenų skaičius, kolkas tėvelių savo vaikučius paprašysime palikti namuose. Vaikų treniruočių atnaujinimas numatomas po karantino.

 

SAUNA IR SOLIARIUMAS

Kad apsilankymai būtų kiek įmanoma saugesni ir trumpesni, sauna nedirbs. Na, o soliariumu galėsite naudotis.

 

SAUGUMAS

Siekiant užtikrinti Jūsų saugumą, klubas bus valomas dar dažniau. Tačiau savo saugumu nepamirškite rūpintis ir patys – atvykti į klubą su kauke, dezinfekuoti rankas skysčiu arba plauti rankas su muilu ne trumpiau nei 20 s. Taip pat, panaudojus treniruoklius ar kitą įrangą prašysime ją nuvalyti dezinfekciniu skysčiu. Dalintis įranga su kitais žmonėmis tol, kol ji nėra dezinfekuota nebus galima.

Jei turite galimybę, nerekomenduojame naudotis dušais klubuose. Siekiant vengti kontaktų, geriausia būtų jei į klubą atvyktumėte su sportine apranga ir po treniruotės praustumėtės namuose.

 

Išbandykite klubą nemokamai

Sunku apsispręsti, kuriame sporto klube sportuoti? Apsispręsti bus lengviau, nes gali nemokamai išbandyti „Apelsinas“ sporto klubą!

Išbandyti treniruotę nemokamai
Girl

Kiti įrašai